Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עדיף להשקיע קצת יותר ולקבל את הטוב ביותר.

בקיצור לך על ה2.0 ואם היא שותה יותר דלק אז לבריאות, כל עוד הרכב נותן הנאה והספק כמו שאתה רוצה אז שישתה כמה שהוא רוצה, ולא צריך בכלל להתייחס לצריכת הדלק .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

גיר טיפטרוניק הוא פשוט גיר אוטומטי, שניתן, אם רוצים, לשלוט ידנית על העברת ההילוכים (פשוט לתת למחשב הגיר פקודה להעלות/להוריד הילוך)

SUZUKI JIMNY

פורסם

הפוסט הזה הגיע בדיוק בזמן.

אני שוקל לרכוש מזדה 3 , רק אבקש את דעתכם בקשר ל-SPORT COMFORT 2004.

לא רואה צורך ב-SPIRIT , מאחר ואני לא נוסע הרבה ואם כבר אילו נסיעות של חצי שעה הלוך וחזור.

תודה

פורסם
יצויין כי בנהיגה בסיבובים ההגה של ה1.6 ליטר יותר מתקשר ופחות אנמי משל ה 2.0 ליטר , ההגה של ה SPIRIT הינו חשמלי .

ההגה של 1.6 ליטר הידראולי.

לא מדוייק, ההגה של הספיריט הוא הידראולי-חשמלי, בדומה למנגנון שיש בוואגים רבים.

פורסם

3 החדשה בעלת אותו מנוע 1600 ואותו גיר, ככה שלא נראה לי שהצריכה השתפרה. מנוע 2 ליטר קיבל גיר חדש בעל 5 הילוכים וכנראה צריכת הדלק השתפרה קצת.

פורסם

הכי מבאס שבמקור מאזדה התחילו למכור את דגמי 2007 (בעלי מתיחת הפנים הקלילה) עם גיר של 5 הילוכים אוטומטי

בדגמי 1.6 ו-2 ליטר.. ואילו כאן בארץ היבואן המשיך להביא את אותו גיר 4 הילוכים ישן..

כנראה על מנת שהוא היה יכול בזמנו למכור את מלאי השנתונים הישן יותר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...