Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדלים בין המזדה 3 ספיריט מנוע 2000 לבין הדגם של ה1600. בשנתון 2005-2006.

אשמח אם מישו יוכל לעזור לי, תודה

פורסם

ההבדלים הם גג שמש, חישוקי 17, בקרת יציבות, ריפוד צבעוני יותר, בקרת שיוט, 2 רמקולים נוספים וסופית אגזוז מבריקה ועבה יותר.

פורסם

אם אינני טועה ההגה של גרסאת ה1.6 טוב יותר עקב היותו הידראולי להבדיל מהחשמלי ב2.0 הליטרים שמספק תחושה ותקשורת פחות טובה.

פורסם

אני לא יודע נתונים מדוייקים אבל ההבדל בדלק לא כזה גדול,(תלוי גם איך אתה נוהג על הרכב),

בנסיעה רגועה המנוע 2000 גם פחות מתאמץ מ-1600 אז ככה שההבדלים לא כאלו משמעותיים.

-אם אתה מתלבט בין שני הדגמים ההייתי ממליץ לך בחום על הספיריט :-D

כאן יש מבחן דרכים שאולי יוכל לעזור לך-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2878476,00.html

SUZUKI JIMNY

פורסם
1600 צורכת בעיר בנסיעה רגועה 1:9, 2000 - 1:7.

הרכב שלי צורך 1:9 בנסיעה רגועה ובהתעללות הרכב צורך 1:8

מאיפה הבאת את זה שבנסיעה רגועה המנוע 2000 צורך 1:7??

SUZUKI JIMNY

פורסם

מאיפה הבאת את זה שבנסיעה רגועה המנוע 2000 צורך 1:7??

דיברתי על צריכה בנסיעה עירונית בלבד. אם אתה מגיע לנתונים כאלה בעיר אז התוצאות שלך הרבה יותר

טובות מנותני יצרן, שגם הם כידוע אופטימליים (נתוני מעבדה). אתה נוטה הסחפות קלה הייתי אומר... :roll:

דפדף בספר רכב ותתעדכן.

לפותח השרשור, סתם להמחשה שני הדגמים בעלי אותו מיכל דלק 55 ליטר, אחרי תדלוק מיכל מלא ועד שהנורה נדלקת אתה שורף 45 ליטר. ב-45 ליטר הללו בנסיעה עירונית בלבד 1600 עובר 405 ק"מ, 2000 עובר 315 ק"מ. מדובר בנסיעה רגועה ביותר, בשטח מישורי ושימוש מדי פעם במזגן. הבדל של 90 קילומטרים בכל תדלוק זה לא קצת.

פורסם

בSPIRIT אין בקרת שיוט , צריכת הדלק בין ה1.6 ל 2.0 לא מהותית , אבל ביצועי המכונית שונים מאוד להפליא .

צריכת דלק ממוצעת של ה 2.0 ליטר היתה באופן עקבי 8.5 עד 8.8 ק"מ לליטר , כמובן שלא שהנהיגה לא היתה רגועה .

בנסיעה מחוץ לעיר ,נסיעה מתונה וע"פ חוקי התנועה הסתכמה ב 11 ק"מ לליטר .

אגב , המזגן מנסיון של חצי שנה בערך ב 1.6 ממש לא מקרר כמו ה 2.0 ליטר .

פורסם

נראה לי שאתה אופטימי, ומאוד. בהתעללות המאזדה 2 שלי צורכת 1 ל-8. וה-3 ידועה בכך שהיא צורכת יותר דלק מאחותה הקטנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...