Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב אייל, כשהן מתחילות עם השטויות של "מה אתה אומר, אתה אוהב אותי יותר מאשר אני אותך? או שאני יותר מאשר אתה?", זה הסימן שאפילו ריבונו של עולם כבר לא יציל אותך.

והוא אכן זנח אותנו לאנחות לפני דורות רבים, ומאז אנחנו כערב רב במדבר מנסים להסביר בגרון ניחר: "זו לא את, זה אני... אננניייי".

במה חטאנו, במה?!

מה כבר אנחנו רוצים?

לראות ערוץ הספורט בתחתונים עם איזו בירה וזיון בסוף היום.

לא מסובך, נכון?!

נכון!!!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. הכל זה דייט. הכל אפשר לעשות בקלאסה.

2. פקיניק זה כבר יותר טוב "מבירות מהסופר ונדבר". שמיכה, צלחות/כוסות, באגט, קצת גבינות/נקניקים, יין לבן (לא צריך מאוד יקר), ואתה ברמה אחרת של הצעה לזיון (עם סיכוי לקבל אקסטרה).

רק שלא יחשבו שהוא באיזו קלאסה אחרת ואז יחשבו על האופציה של קשר ארוך טווח.. אז בטוח הוא יצתרך לעצור בסופרפארם בחזור לקנות קרם של דר' פישר,(בחורות מבית טוב לא נותנות בפגישה הראשונה,רק בשניה).

פורסם

המשוואה היא שככל שאתה יוצר ציפייה ארוכת טווח, כך אתה מקצר טווחים למה שאתה באמת רוצה. אחרת למה שהיא תשתדל, כאלו שרוצים זיון מהיר יש עוד אלף למטר מרובע, ולחלקם יש ריבועים בבטן, כשלך יש כרס קטנה.

וזה נכון שאח"כ תצא מאנייק, אבל זה תמיד נכון (חוק הבנזונה הבינלאומי הקוסמי אומר בפירוש: לא חשוב מה תעשה, אפילו אם היא בגדה בך ובגלל זה היא זרקה אותך, אתה הבנזונה מאנייק".

פורסם

דיר באלק ייין וגבינות, אלא אם כשאתה מסתכל עליה אתה חושב לעצמך " היא ואמא שלי יצליחו להסדר יופי בהחלטה אצל מי אנחנו בסדר".

בירות , חטיפים , נרגילה (הללויה), קונדום וכיסאות מתקפלים. משם או שאתה יודע מה לעשות או שלא.

אגב כיסאות מתקפלים זה בשביל לשדר לה באופן חד משמעי " זה הכל זמני ומקופל ברגע שהולכים ".

לגבי מיקום כבר בטח מאוחר מידי, רוב החופים המוכרזים יחסית ריקים בלילה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב אומי, הבנננו, יש לך ריבועים בבטן. כל הכבוד. לא לכולנו יש כוח/זמן/חשק/משועממים דיינו כדי לבלות בחדר כושר חצי מהחיים. אז יש לך ריבועים ומספיק כיסאות מתקפלים.

בסדדדררר...

השאר צריכים לעבוד בשביל לא לסיים עם מישהי שצריך משהו בריכוז יותר גבוה מבירה כדי לשקול אותה בכלל בתור אופציה.

פורסם

עדכון קצר,היינו 2 חבר'ה ו3 בנות...

בסדר,ישבנו שתינו בקבוק בחוף, עוד סמירנוף אייס .... וזרמנו לקרופט :wink: ומשם אליי לחדר :-D

פורסם
טוב אומי, הבנננו, יש לך ריבועים בבטן. כל הכבוד. לא לכולנו יש כוח/זמן/חשק/משועממים דיינו כדי לבלות בחדר כושר חצי מהחיים. אז יש לך ריבועים ומספיק כיסאות מתקפלים.

בסדדדררר...

השאר צריכים לעבוד בשביל לא לסיים עם מישהי שצריך משהו בריכוז יותר גבוה מבירה כדי לשקול אותה בכלל בתור אופציה.

אם רק הייתי זוכר את הפעם האחרונה שיצא לי להתאמן ....

או כמו שאני טוען בפני חברי וחברתי : " אני לא שמן אני משמין ".

תתפלא בנות לא באמת כל כך מסתכלות על הריבועים בבטן , זה רק תרוץ , כמו התרוץ "שרשרת יפה " שכל גבר אומר אחרי שתופסים אותו מסתכל לאנשהו ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חח יש לי פירוש בלי ריבועים בבטן (עם כרס גם, ומי שיש לו בעיה...) :

ג'יפ !!!

אם הבחורה זורמת ולא שמרנית, אז זה תופס חזק מאוד, אפשר להגיע לכל מיני נקודות מצפה מדהימות ושוממות ככה שאפילו אתם בעצמכם לא חשבתם שיגיעו לשם אנשים (עד שאתם מתחילים לשים לב לזבל מסביב ומבינים שמישהו ביקר כאן).

מזרן מתנפח מאוחסן בג'יפ, מתנפח בעת הגעה למקום, משם כל אחד מגלגל עניינים לפי דרכו ורצונו האישיים.

אז או שתחליף את החברים שלך, או שתקנה לעצמך ג'יפ :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה פתאום!

רק הוא והחבר.

הבנות הלכו לישון בבית :wink:

במקום לצחוק עליו אתה יכול גם לפרגן לו. לך תדע, אולי הוא עוד יהיה אבא :lol:.

(לא שאני מאחל לו פאשלות כאלה חלילה).

פורסם

יש תמונות אחונה?

סתם.

ועכשיו בנינו ,אם אתה ניראה טוב,ויש לך אוטו מעניין שמזמין בחורות לשבת ולעשות עליו סיבוב,אתה לא תאמין איך השילוב הזה מרים לך את ממד ההצלחה בקוויקים מזדמנים[אם אתה רווק ניצחי ווכרגע שאתה מסתכל על בחורה אתה לא רואה באופק ילדים שלך ושלה רצים לידה].

וכמו שאמרו פה,כגודל התיכנונים והציפיות למושלם ככה גודל האכזבות .

כבר הוכח שגישה זרוקה ושלופה יעילה יותר מהגישה המתוכננת והיסודית.

כל זה בהנחה ומדובר על תקופות של צייד למטרת הנאה ללא מחוייבות.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
או כמו שאני טוען בפני חברי וחברתי : " אני לא שמן אני משמין ".....

אני תמיד טוען שאני נמוך למשקלי :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במקום לצחוק עליו אתה יכול גם לפרגן לו. לך תדע, אולי הוא עוד יהיה אבא :lol:.

(לא שאני מאחל לו פאשלות כאלה חלילה).

:roll: אני מבקש להמנע מהשימוש במילה אבא :|

• תוכן חדש...