Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה מרגיש כאילו הרכב פשוט השתגע, לאחר שהוא נסע מצויין לאורך שנה וטופל כמו שצריך.

1. דוושת בלם מרגישה קשה, בלימה מצויינת (הוחלפו רפידות קדימה ומשהו בתופים מאחורה, שמן ברקס, ניקוז והכל), בדיקת בלימת חירום גם הייתה טובה.

- בעמידה בניוטרל עם בלם יד מורם, פמפום של 3-4 פעמים של הברקס ולאחר מכן לחיצה ואני משאיר את הדוושא למטה גורמת לטורים ליפול ל-500 ולחזור חזרה ל-850-900, זה קורה כל פעם שאני עושה את זה. מחיפוש הבנתי כי פמפום של הברקס כמה פעמים ברצף יכול לגרום דווקא לעלייה בסל"ד ולא לירידה. יכול להיות בעייה בשסתום החד כיווני?

- גם בעמידה אם דוושת הברקס לחוצה (בלי פמפומים) הרכב רועד מעט, אם אני מרים בלם יד ועוזב את הדוושה הרעידות מפסיקות.

- מד הסל"ד לא משחק בניוטרל, אבל כאשר אני בנסיעה ומעביר לניוטרל (גלישה) המד סל"ד משחק מעט, שאני לוחץ ממש קלות על הברקס הוא משחק ואפילו יותר.

2. אני חושב שהסל"ד נמוך מן הרגיל, בהילוך 2 רק ב-30 קמ"ש הסל"ד מגיע ל-2,000. אני מרגיש גם שבהילוכים נמוכים הרכב לפעמים מקרטע קצת, מרגיש שהוא לא נוסע חלק.

3. מד המהירות לא עובד כמו שצריך, המד עולה כמו שצריך, אבל כשאני מאט, המחוג יורד ממש לאט וממש לא בתיאום עם המהירות. כאשר אני בעצירה המחוג מראה 10 קמ"ש והוא ממשיך לרדת לאט ל-5 קמ"ש ואז פתאום נופל במהירות.

קצת היסטוריה על הרכב בזמן האחרון:

- יצא לאחרונה מטיפול טיימינג, משאבת מים, פקק נס קפה, שמן מנוע-גיר-ברקסים, רפידות קידמיות, בלמים אחוריים.

לאחר הטיפול הופיע לאט תקלה (באותו יום) של הצתה. היה missfire ב-2 ו-3 והוחלפו חוטי הצטה והתקלה נעלמה.

אגב בית מצערת נקי.

- האגזוז אובחן בבדיקה האחרונה כחלוד, ויש בו חור (אם זה איכשהו קשור לבעייה). כרגע אני בפסיכומטרי ויחליף אותו שאחזור לעבוד.

תודה רבה לכל העוזרים

ערן

• תוכן חדש...