Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קליאו B 2001 כאשר אני מכניס ל הילוך חמישי אז יש שריקה כזאת מכיוון הגיר עד 110-100 מעל זה זה מפסיק

זה קורה רק כאשר אני מכניס להילוך חמישי מין רעש של שריקה מתכתית כזאת כאילו שיש רעש של שני גלגלים שנוגעים אחד בשני

כאשר קניתי את הרכב הייתה נזילה קטנה מהגיר שאמור לי שזה לא נורא כלכך,וככה אמר לי גם המוסכניק שלי.אין לחי בעיה הגיר הוא נכנס חלק ולא עושה לי שום בעיות חוץ מהרעש המוזר הזה.יש סיכוי שצריך להוסיף טיפה שמן לגיר עקב הנזילה שהייתה.כי המוסכניק שלי אמר שבקושי יש נזילה ושלא צריך לטפל בזה כי בקושי יש רק בשביל הכסת"ח של המכון בדיקה רשמו את זה .

אולי שהרעש יפסיק צקיך להוסיף עוד שמן לגיר או להחליף אותו כדי שהרעש יפסיק

עזרה?

פורסם

אם יש נזילה, תתחיל בהשלמת מפלס. אם התופעה נפתרה תקן את הנזילה ואם לא, כנראה שגג"שים של הילוך 5 לא תקינים ויש לשפץ את התיבה.

פורסם
אם יש נזילה, תתחיל בהשלמת מפלס. אם התופעה נפתרה תקן את הנזילה ואם לא, כנראה שגג"שים של הילוך 5 לא תקינים ויש לשפץ את התיבה.

איזה שיפוץ אמור להיות לגיר אם זה רק בחמישי

וכמה אמור לעלות כזה דבר?

פורסם

מבחינתי שיפוץ זה פירוק כל התיבה, בדיקת כל החלקים והחלפת החלפים הפגועים. זה אמור לכלול החלפת אוטומטית של כל סינכרונים, מייסביםף מחזירי שמן וריטיינרים , במקרה של תיבה שצברה קילומטראז'.

עלות? קשה לי להתייחס צפיצית לדגם. אך זה עלול לעלות בין 1500-3500 ש"ח ועוד לא כללתי את המצמד.

אני מניח שתוכל למצוא תיבה משופצת או מפירוק במחיר הנמוך שציינתי.

כמו כן, יש תיבות הילוכים שניתן להגיע לחלק האחורי של מכלולי התיבה ללא פירוקה מהרכב, בדרך כלל זה יהיה ההילוך האחרון, קרי החמישי או השישי. כדאי לבדוק מול בעלי המקצוע המתמחים במותג.

• תוכן חדש...