Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ציפית ,שאני אעשה 1:30 ????

גם אוטומט,גם בינעירוני וגם מזגן כל הזמן.

לי אישית אין בעייה לתדלק כל 3 שבועות פול טנק....(מחזירים לי כל שקל מהעבודה על הוצאות דלק..חחח )

אני חייב לשאול, אם מחזירים לך כול שקל מהעבודה באמת למה לקחת את הרכב הזה? מובן לי שהוא חדש והכול במחיר נמוך, אבל כול הפואנטה של הרכב הזה מסתכמת בסופו של דבר בצריכת הדלק שלו, מלבד זה אין לו שום ייתרון מובהק אחר,

אם הייתי יודע שמשלמים לי על הדלק מהעבודה הייתי לוקח רכב יד 2 בן 2-3 שצורך קצת יותר ולפחות נהנה מנוחות ואיכות.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני, אני לא הייתי מסמתך על הנורה הזו, ברוב המקרים היא משמשת כ"נורת נדפקתי" (ברגע שהיא נדלקת כבר נגרם נזק בלתי הפיך למנוע והגודל שלו תלוי בכמה מהר אתה שם לב שנדלקה הנורה וכמה מהר הצלחת לעצור בצד ולקרר את האוטו).

האופציה הכי טובה היא להוסיף שעון חום חיצוני בעלות של כ-200-500 ש"ח. זה לא הפתרון הכי אסטטי אבל זה הכי בטוח.

נירו, ללא ציון אופי הנהיגה (עירוני/בינעירוני, עם/בלי מזגן וכו') הנתונים שלך הם בגדר זריקת מספרים לאוויר. כפי שכבר רשמתי בשרשור הזה, הצריכת דלק של ה-I10 שלי משתנה מ-1:12 (עירוני בלבד עם מזגן) ל-1:20 (בינעירוני בלבד עם מזגן) ולכן כדי שהתגובה שלך תהיה טובה/רלוונטית/מקצועית יותר אתה צריך לציין מה אופי הנהיגה.

ML, חבל שאתה נכנס לבנאדם לחיים, כבר סיכמנו בשרשור הזה שכל אחד עושה את הבחירות שלו. יש פה כבר מספר אנשים שיצאו בהצהרות שגם אם היו משלמים להם משכורת חודשית (חוץ מעלות הדלק) הם לא היו נוהגים באלטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

M.L , האופציה לקנות רכב בן 2-3 עלתה,אבל רציתי לחסוך לעצמי את הכאב ראש של ללכת לראות רכבים+לקחת לבדיקה+לחסוך עוגמות נפש כאלה ואחרות. אין כמו לקרוע את הניילונים ולדעת שאתה הראשון שנוהג באוטו.

אני אפתיע אותך אולי,אבל אני באמת נהנה מהאוטו. הוא נוח לי ומספיק לי.

פורסם
מנוע 3 צילנדרים של אלטו כנראה חסכוני רק כאשר נוהגים כמו בשיעור נהיגה. ברגע שלוחצים קצת על הדוושה מקבלים צריכת דלק של רכב גדול רק בלי הביצועים והנוחות.

גם מהרכב החסכוני בעולם תצליח להוציא צריכה גבוהה מאד אם תלחץ חזק כמו בכל רכב אחר, הכל שאלה של אופי הנהיגה.

אני די בטוח שהתוצאות הנמוכות שראינו פה הן בגלל ההרצה.

אני אצטט כמה מילים מתוך מאמר שקראתי על האלטו במגזין "אוטו", הכתבה התפרסמה בינואר השנה:

"למרות שנהגנו מהר מדי בסיבוב הדינאמי, נאבקנו בכל מיאוץ רמזורים ולא ניסינו כלל לחסוך, עדיין האלטו הסתפקה ב-15.5 ק"מ לליטר. נחמד."

כפיר, יהיה בסדר, תוריד קצת את הרגל מהגז ותעדכן מה הצריכה בעוד 2-3 תדלוקים.

עריכה* במאמר אחר שקראתי פעם באתר אוסטרלי הם דוקא ניסו לראות לאיזו צריכה מינימלית תגיע האלטו בנסיעה בינעירונית חסכונית, הם הגיעו לתוצאה של 3.5 ליטר ל100 קילומטר או 28.5 ק"מ לליטר אם תרצו:

http://www.caradvice.com.au/35515/suzuki-alto-first-steer/

The man from Suzuki asked me how many litres I thought I’d used for the 130km journey, about eight litres I replied, (giving the 6.0L/100km rating we were aiming for). So you can now imagine the look on my face when the fuel figures came out, we’d used 4.55 litres of fuel, giving a fuel economy figure of just over 3.5L/100km.

פורסם

אגב, בנוסף להודעה הקודמת שלי. האוסטרלים הגיעו ל1/28.5 בנסיעה רגועה ובינעירונית - עם מזגן.

מישהו יודע האם המנוע של האלטו מגיע מיפן?

האם לאלטו המורכבת בהודו יש רכיבים נוספים שמגיעים מהמפעל הראשי ביפן?

תודה.

פורסם
יכול להיות שהמנוע כ"כ חלש שאין ברירה אלא ללחוץ המון בשביל לעמוד בקצב של התנועה.

מסכים איתך.

כשסוחטים רכב עירוני עם מנוע קטן בנסיעות בין עירוניות רבות, לא בהכרח תתקבל צריכת דלק יותר טובה ממנוע גדול יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היום ראיתי אלטו כחולה חונה, הרכב הזה נראה כ"כ פשוט ועדין.

ומי שאמר שהוא יפה, הוא ממש לא יפה.

הוא סתם רכב קטן.

אתה יודע שיש אנשים שחושבים ש-בר רפאלי לא יפה? מקווה שהבנת.

פורסם
אתה יודע שיש אנשים שחושבים ש-בר רפאלי לא יפה? מקווה שהבנת.

הרוב חושב שבר רפאלי יפה.

ואיך אתה משווה בכלל את הרחב הקטן והפשוט הזה לבר רפאלי.

בר רפאלי=דוגמנית על

סוזוקי אלטו=יפנית קטנה ופשוטה

ואני מאמין שאם תשאל אנשים ברחוב יגידו שזה אוטו קטן ופשוט.

פורסם
מסכים איתך.

כשסוחטים רכב עירוני עם מנוע קטן בנסיעות בין עירוניות רבות, לא בהכרח תתקבל צריכת דלק יותר טובה ממנוע גדול יותר.

אין ספק בכלל. ידוע הרי שלעיתים ובמהירויות מסוימות רכבים בעלי מנוע עם נפח גדול יותר יהיו חסכוניים יותר.

הרכב הזה חסכוני בתנועה עירונות יחסית לצריכת דלק בתנועה עירונית ובבינעירוני - 90 קמ"ש במישור, ועדיף עם בנאדם אחד או 2.

אין ספק שלהוציא 120 קמ"ש ממנוע 996 סמ"ק יגרום למנוע להזיע קצת יותר ואפילו אולי לשרוף יותר ממאזדה 3 לדוגמא במהירות זהה.

קטן ופשוט זה הסלוגן הלא רשמי של האלטו, לא מאמין שמישהו יגיד משהו אחר. לגבי לא יפה זה עניין של טעם. לדעתי האישית האלטו יפה מאד, לעומת אבא שלי לדוגמא שחושב שהיא סוג של קרוקודיל.

פורסם
הרוב חושב שבר רפאלי יפה.

ואיך אתה משווה בכלל את הרחב הקטן והפשוט הזה לבר רפאלי.

בר רפאלי=דוגמנית על

סוזוקי אלטו=יפנית קטנה ופשוטה

אז לא הבנת.

מה שנסיתי להגיד לך זה שלכל אחד יש טעם שונה.. יש אנשים שחושבים שהיא יפה, ויש שלא.

אף אחד לא מנסה לשכנע אותך לקנות אותה או לגרום לך לחשוב שהיא יפה.

פורסם
בתקווה תחזיק בדעה זו גם אחרי דעיכת התלהבות ראשונית.

אין לי התלהבות ראשונית...מה אני ילד בן 17 שהרגע הוציא רישיון? (יסלחו לי כל בני ה 17+ בפורום)

פורסם

קנית רכב חדש מניילונים ואין לך התלהבות ראשונית?

אני לא מכיר מישהו שקנה רכב חדש ולא התרגש כמו ילדה קטנה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...