Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

בגלל שברכב שבו אני רוצה לשים את הקומפוננטים(SUZUKI IGINS) אין מקום ל קומפוננט נורמלי של 6.5 אינץ'

אני אקנה 4 אינץ.

אני לא הולך לעשות כל מיני שיפוצים באוטו כדי להכניס 6.5

ד"א חשוב מאוד להדגיש ! הקומפוננטים לא הולכים להיות מוגברים ע"י מגבר אלא ע"י רדיו דיסק

מה דעתכם לגבי הקומפוננט הבא של SOUND STREAM האם יהיו מנוצלים ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410042

תודה רבה לכל העוזרים !

אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקרוא.

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא שמעתי אותם, וממליץ גם לך לשמוע לפני שאתה קונה.

מאמין שיש עוד חברות שמייצרות רמקולים בגודל הנ"ל, שבטוח יתנו תמורה טובה למחיר (ע"ע מורל והרץ)

מתחדשת*

פורסם

אני יגיד לך אמת בתור אחד שהשבוע הרכיב 4'' בלא מגבר וסאב(או לפחות אחוריים נורמליים שישלימו באסים וצליל היקפי)אתה תשמע ממש ממש מגעיל וחלש

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הייתי ממליץ לך על L4 + L1 על קרוס של קלארוס וחסימה בHPF במגבר על 200 הרץ

או הטוויטר של הקלארוס המקורי

אבל אתה לא מתכנן להשתמש בהגברה...

אם אתה לא מתכנן להשתמש בהגברה - מוראל פולס 4 אינטש קואקסיאלי זה הדבר הראשון ואולי גם היחיד שעובר לי בראש

למען האמת - אבא שלי התקין לבת זוגתו השבוע באיגניס שלה רמקולים קואקסיאליים של בוסטון אקוסטיקס והוא טוען שהם נחמדים מאוד ביחס למה שהוא שילם עליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אני יודע ש 4 אינץ זה לא הכי טוב

אבל חייבים משהו נורמלי ולא מה שבא עם האוטו !

מה אתם ממליצים לי לעשות ?

להשאר בנתיים עם הקדמיים שבאו עם האוטו ולקנות 6X9 אחורים ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

שכחתי לציין שהמחיר הוא עד 450 ש"ח וכמובן שהקלארוס לא יכנס לתקציב :)

ואם איני טועה המורל פולס 4 אינץ די יקרים לא ?

פורסם

אני גם לא מתכוון להזמין חלקים מחו"ל תודה רבה על ההצעה :)

יש עוד הצעות ?

פורסם
כן אני יודע ש 4 אינץ זה לא הכי טוב

בוא אני ישמיע לך מורל HYBRID OVEATION בגודל 4אינצ' (רמקול של 2000 שקל) ותראה שלגודל אין משמעות בכלל

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

elad-edri אם אתה חושב שרמקול של "4 יפיק לך באסים כמו 6.5 אתה חיי בסרט {אני מדבר על אותו דגם בגדלים שונים}

וקל וחומר סט כמו הייבריד אוביישן בלי הגברה אין ביכלל מה לדבר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הייבריד אחד הסטים ברמות הטובות,נסה לקחת אותו בגודל 4 אינץ' ובגודל 6.5 אינץ' על אותו הרכב,הגברה,חיווט בקיצור לתקוע אותו באותו החור ותגיד לנו אם היו הבדלים.

פורסם

אני לא הולך לעשות כל מיני שיפוצים באוטו כדי להכניס 6.5

ד"א חשוב מאוד להדגיש ! הקומפוננטים לא הולכים להיות מוגברים ע"י מגבר אלא ע"י רדיו דיסק

.

12345 בלי הגברה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

shay - אם כל הכבוד להיבריד הם עדיין לא יכולים לנגן נגד חוקי הפיסיקה ומה לעשות שלשטח של ממברנה יש השפעה גדולה

על תחום התדרים שהרמקול יכול לנגן . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...