Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחברות עם מחשב/סורק תקלות ומחיקת התקלה ואם הגורם לתקלה לא קיים יותר אז היא לא תחזור.

באיזה פיאט ושנת ייצור מדובר ובאיזה תקלה והאם נורת הבקרה דולקת?.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי, מדובר בפיאט בראבה שנורת ההתראה של הגיר נדלקת בגלל שלא מחליף לרביעי והרכב עובר למוד חירום.

החלפתי חישן הצתה שגימגם, אלא שהתקלה חזרה. תיארתי לי שצריך למחוק את התקלה מהמחשב אבל אין לי סורק תקלות.

ניתקתי את המחשב למשך מחצית השעה. בינתיים בדקתי את ערכי ההתנגדות שמסרת לי לסולונואידים בגיר דרך הפלג. הערכים היו נכונים. ניקיתי ארקות וחיברתי הכל חזרה. הגיר מחליף לרביעי והתקלה לא חוזרת.

ראיתי הסבר למחיקת תקלות מהמחשב ע"י קצר בין 2 פינים עם נגד באמצע , ניתוק המחשב היא שיטה מקובלת?

בברכה , שלמה

פורסם

ציטוט מחוברת ההדרכה לתיבת ההילוכים הזאת:

"ניתן למחוק תקלות גם על-ידי ניתוק המצבר ל - 10 שניות לפחות".

הערה - ע"י מחשב האיבחון של פיאט (אגזמינר) ניתן להפעיל את הסולונואידים השונים, כשהמנוע דומם וידית ההילוכים במצב N

ושמוע את פעולת כל סולונואיד.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...