Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 626 מנוע 2000 שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לקנות רכב כזה.

איך האוטו?

מה הבעיות שלו?

מה המחלה שלו אם יש?

ומהי צריכת הדלק שלו ?

מדובר באוטומט.

תודה רבה רבה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

הייתה ברשותי לא מזמן אחת ממודל 99, שים לב ש626 הוא רכב אמין אבל אם לא טופל כמו שצריך הוא יעשה לך את המוות (מה שאפשר להגיד כמעט על כל רכב, אבל אני פשוט מדבר מניסיון אישי) - הוא מאוד מאוד ארוך, לא ממש נוח לחניות אבל סך הכל לא שונה מכל רכב אחר בקטגוריה מבחינת גודל. תא המטען גדול, והרכב מספיק מרווח. לביצועים, הרכב מרגיש לא רע בכלל, למרות שהוא נראה אפור וכבד ה626 די זריזה (או לפחות מרגישה ככה) והרכב בכלל לא חלש. הצריכה די מפתיעה לטובה, כשנוסעים רגוע, לא בדקתי בדיוק כמה הרכב עשה אבל אני משער ש1:10, אבל נסיעה עם מזגן ורגל כבדה על הגז זה גם יכול להגיע ל1:7 אני מניח.

מחלות ידועות לא יודע שיש, למנוע שלי אישית הייתה נטייה להתחמם יותר מדי וזה בהחלט היה די מלחיץ, בכל מקרה, החלפתי ראש מנוע באותה תקופה. לא סגור לגבי אורך החיים של הגיר, אבל הוא אוטומט אז מעבר ל200,000 צריך לשים לב אליו טוב. למרות שלי אישית חוץ מנקישות בגיר לא הייתה בעיה ספציפית.

• תוכן חדש...