Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי קטלוג חלפים חדש ומעודכן המיועד לרכבי (רכב אמריקאי מיובא)שבו מן הסתם המחירים מצויינים בדולרים, את רוב החלפים המכניים ניתן למצוא גם בארץ ,השאלה שלי היא כמה אחוז בערך יותר משמצויין בקטלוג אשלם בארץ עבור חלק זהה?

אני עומד להתחיל פרויקט שיפוץ דיי רציני ומעוניין לערוך רשימת חלפים מסודרת שעליי לרכוש ולכן מעוניין לדעת בערך מחירים סבירים/מקובלים בארץ.

תודה רבה מראש ושבת שלום לכל חבריי הפורום.

×
×
  • תוכן חדש...