Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום אנשים יש לשאלה למבינים במאזדות מהשנים האלה

יש לי איזה בעיה קטנה שמציקה לי ברכב שלי שכשאני נותן קיק דאון יש מין ריח של עשן כמו לרכבים שהרינגים גמורים ויוצא עשן אז אותו ריח רק בתא הנוסעים{אין עשן רק ריח}

חיפשתי ובדקתי אם יש איהז שהי בריחה מסעפת או מהדוד וכל העסק שם אבל לא מצאתי משהו מוזר הכל תקין

הודה לכם אם תיהיה לכם תשובה בשבילי...

שבוע טווב ...

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

מאחר ובלי לבדוק את הרכב על ליפט, ובלי לדעת את ההיסטוריה, אף אחד לא יוכל לתת לך ממש תשובה, אני מציע שתכנס למוסך שיבדקו לך...:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

וואלה צודק הייתה נזילה מהאטם מכסה שסתומים וסמו לי סיליקון חדש מסביב וניקו שם את המנוע ככה בקטנה מסביב

שטיפת מנוע תעזור אתה אומר?

פורסם

אל תעשה שטיפת מנוע!! רק נזק יגרם מהשטיפה.

סיליקון זה לא הפתרון, רק להחליף את האטם בחדש ומקורי שעלותו כ220ש"ח במוסך מורשה ללא עבודה.

אטם חליפי וסיליקון ושאר הפתרונות החאפרים לא יעזרו לך ואני אומר זאת מניסיון, רק אטם מקורי.

על הדרך תחליף גם גומיית O-RING של המפלג, יש לסמן את מיקום המפלג לפני פירוקו.

אחרי שתחליף אטם חדש והנזילה תיפסק, אפשר לעשות שטיפה לאיזור סעפת הפליטה עם קומפרסור ומרסס שמכיל מים+סבון כלים, ולאחר מכן רק מים, בזהירות מבלי לפגוע בחיבורי חשמל, ולבסוף לייבש הכל בעזרת לחץ אוויר.

פורסם

אבל מאז שעשיתי את הסילקון אין נזילה נסעתי כבר 1000 ק"מ מאז .

ומה אם לעשות שטיפת מנוע במקום שמרימים את האוטו על ליפט ומנקים למטה טוב טוב את כל השמן עם חוומר מיוחד

כי יש פה באשדוד מקום כזה שהם עושים את זה

ומה זה הגומיה של המפלג מה זה ייתן אם אני יחליף?

פורסם

תסתכל טוב טוב מסביב למכסה שסטומים, אם אתה בטוח שהכל יבש מסביב ואין אפילו טיפה אחת של שמן, אז זה בסדר.

תוציא את החוטי הצתה אחד אחד, ותבדוק אם יש בפנים על הפלאגים שמן, אם יבש אז גם בסדר.

הרמת הרכב ושטיפה טובה מלמטה זה אפשרי, אבל צריך להגן על חיבורי חשמל שלא ירטבו.

תיגע עם היד מתחת למפלג, אם יש רטיבות שמן, אז תחליף את הגומיית O-RING של המפלג.

הגומיה זה למעשה סוג של אטם עגול, והוא יושב בין המפלג לתושבת שלו בפנים, 10דקות עבודה ומחליפים את הגומיה הזו.

אם הייתה נזילה מהגומיה של המפלג, אז תבדק את הצינור רדיאטור עליון שאין חלק רך, כי כשהשמן נוטף על הצינור הוא הורס אותו מהחום.

פורסם

זאת בעיה של הזעות שמן מהחזית של מכסה השסתומים שנוזלות ומצטברות בשקע שנמצא במרכז סעפת הפליטה, לא ניתן לראות את ההצטברות של השמן בגלל מגן החום שעל הסעפת, בקיק-דאון ההזעות מתגברות ומגיעות לסעפת הפליטה והשמן מתחיל להישרף.

אם מחליפים את אטם מכסה השסתומים אז יש לשים סיליקון רק ב-6 נקודות, כפי שמופיע במסמך המצורף (תמונה שלישית), אין לשים סיליקון לכל אורך האטם מכיוון שההזעות יחזרו ואולי אף יתגברו.

scan0010resize.jpg

• תוכן חדש...