Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם תוצרת 2007

סוברו אימפרזה RX 1.5 ופוקוס 1.6

שתיהם גיר אוטומט.

אשמח לקבל דיעה על: סחירות שוק, צריכת דלק, אמינות, ביצועים, עלויות אחזקה וביטוח, וחווית נהיגה.

ההבדל במחירון הוא כ 10,000 ש"ח לטובת הפוקוס.

תודה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא מזמן קניתי אימפרזה RX שהיתה שייכת להורים שלי כלומר רכב שאני מכיר די טוב.(היה יד ראשונה 2007)לפני שקניתי אותו גם התלבטתי הרבה בינו לבין פקוס TREND X הדגם היותר מפואר,( שים לב יש הרבה יותר דגמים פשוטים יחסוית שהיו בבעלות ליסינג) בגדול די הסתכלתי על הנתונים היבשים הפוקוס לא הרשימה אותי במיוחד. מה גם שהסובארו עדין מיוצרת ביפן בזמן שפורד מיצרים בכל מקום אפשרי..

פורסם

אני חושב שהפוקוס היא מכונית עדיפה משמעותית על האימפרזה המיושנת.

היא גדולה ומרווחת יותר, בטיחותית יותר, מאובזרת, מציעה נוחות עדיפה, תא נוסעים איכותי בהרבה והיא מכונית חדישה ומתקדמת יותר מהאימפרזה הוותיקה.

מבחינת סחירות ומצב השוק, אני לא חושב שמצבה של האימפרזה טוב יותר משל הפוקוס, המחירון שלהן לא צונח אבל הוא גם מושפע מהמון רכבים שנרכשו על ידי לקוחות מוסדיים (ליסינג/השכרה).

הפוקוס מציעה רמת חיים גבוהה יותר ואני הייתי בוחר בה.

בהצלחה.

פורסם

שוב יש לשים לב לגדם של הפוקוס הרבה יותר פוקוס פרוטות לעומת אימפרזה R (דגמי ליסינג) פוקוס TREND X באמת מאובזרת יותר אבל הן יותר נדירות.

פורסם

אני מניח שהתכוונת ליותר פשוטות, תוכל להסביר במה?

בזה שלפוקוס יש 6 כריות אויר לעומת 4 לסובארו?

או שיש לה מערכת מקורית לעומת לא מקורית בסובארו?

או במחשב הדרך שלה שלא קיים בסובארו?

באיזה שלב בדיוק האימפרזה הפכה להיות מאובזרת יותר?

• תוכן חדש...