Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת מעבדה באיזור י-ם לתיקון מגבר? כמה עלות התיקון של מגבר ששורף פיוזים?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

דבר עם roni_n לגבי תיקון הPG, הוא יפנה אותך לגורם המתאים.

זה יכול להיות סתם חוט שהתנתק וזה יכול להיות כל דבר אחר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה למה אני מפחד ומחפש מעבדה מקצועית של תגיד לי סתם דברים.

אני יפנה אילו תודה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

שלום לך .אתה יכול ללכת לקדנס אשר נמצאים ברחוב האומן .אני יודע שהם מתעסקים בזה או לפחות ישלחו אותו לתיקון במעבדה .(דבר שם עם אבי).

פורסם

אם יש מקום להתרחק ממנו באזור ירושלים זה קאדנס, פנה לאלי (SOUNDMAN) כדי שיספר לך למה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אפשר באורנים אבל אני לא ממליץ.

אני עשיתי אצלו,באתי אליו אמרתי לו שהמגבר רק בפרוטקשיין,הוא בדק כמה דברים ואמר שיש כנראה קצר פנימי(מלפני שבאתי ידעתי שיש קצר פנימי,רשמתי על זה פה בפורום ואמרו לי מה לעשות וכלום לעזר,והרמקולים הם אלה שקיצרו אותו),הוא פירק אותו מהאוטו שלי,אחרי שבועיים המגבר היה מוכן(הוא עמד בזמנים),שילמתי 330 ש"ח והם לא רצו להחזיר לי את המגבר לאוטו,הם רצו שאני ישלם על זה 50 ש"ח,על חיבור 3 חוטים,רבתי רבתי איתו עד שהוא הסכים לחבר לי 3 חוטים מפגרים.

פורסם

צלילי אורנים. זה המקום הכי גרוע בארץ!

לפני כשלוש או 4 שנים. נתתי לו מגבר שרוף לתיקון. הוא נשלח. חזרתי אחרי כשבועיים.

קראתי למתקין. פרקתי מגבר שיהיה מותקן זמנית. והתקנתי את המגבר המתוקן. עבד כדקה ונשרף שוב.

קראתי למנהל. והראתי לו שהמגבר שרוף.

הוא ישר ההתקנה שלך דפוקה. אתה רוצה נבדוק לך אותה זה כ 200 שקל. והתיקון יעלה שוב כסף.

אמרתי לו. הבחור שלך הרגע ראה אותי מוריד מגבר עובד. מתקין את המגבר הזה והוא נשרף שוב.

החזרתי מולו את המגבר שני. והוא עבד פיקס.

הוא המשיך לצעוק שאני אשם. וההתקנה דפוקה. וכו.

אמרתי לו יפה תודה. הודעתי לו שאני לא משלם על התיקון והלכתי.

לא חסרים בעיות ורמאויות אצלו.

הוא דחף לבחור מערכת של רוקפורד. 3 קומפוננטים! 3 מגברים. ו2 סאבים.

קומפוננט מקדימה / דלתות אחוריות / פלטה.

מגבר לקדמיים + דלתות

מגבר לפלטה

ומגבר לסאבים.

עלה לבחור כ 15 אלף שקל. ושומעים אצלו בית שימוש ציבורי בסין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...