Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

יש לי אופל אסטרה 2 ליטר טורבו דיזל,

באמע נסיעה לעיתים במהירות מעל 100 ק"מש מופיע נורה בצורת מפתח שוודי, ואיך שהיא מופיע הרכב מאבד כח..

חוץ מזה כשהרכב בסרק, יש קצת פירפורים והמנוע לא עובד חלק.

בבדיקה לא התייחסו לזה כי זה לא קרה, אבל המוכר אמר שזה עניין של וואקום, צינורית או משהו דומה..

יש למישהו מושג במה מדובר?

ואשמח להמלצה למוסך אמין ולא יקר שמתחמה באופל או אחד שלפחות יש לו מחשב לרכב הזה לסריקה (אני לא רוצה UMI, יקר)

תודה חברים

פורסם

פת תקווה.

דרך אגב אני חושב שמצאתי את התקלה. מדובר על משאבת וואקום קטנה ליד המצבר שעושה רעשים וכאשר היא עושה את הרעש יש קפיצות בסלד. אני חושב שזאת הבעיה במאה אחוז. בדקתי את זה היום 50 פעם.

וכשהוצאתי משם צינורית וסתמתי אותה עם האצבע (אולי לא הדבר הכי נכון לעשות) המנוע התייצב ולא עשה כלל קפיצות..

מישהו יכול לעזור לי באיתור משאבה תחליפית? כמה היא עולה?

פורסם

ערב רב

זו לא משאבה, זה שסתום ואקום סלונואידי

יש שם שניים צמודים כ"א מפעיל משהו אחר

לך אחרי הצנור שמזין את שניהם ותגיע למשאבה

מחירו של שסתום כזה צ"ל 700-800 ש"ח

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...