Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מציף וולוו 740

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי שלום רב !

אין ברוב המקרים שימוש במצערת שנייה, וזאת לרוב בנסיעה עירונית או בשיוט עם רגל קלה על הדוושה.

בקרבורטורים מסוג פירבורג(אאוי אופל סקודה, הציר המשני נתפס לעתי תכופות מרוב לכלוך ופיח, והנהג הממוצע כלל לא מאגיש בזאת, וזאת לאורך שנים של נסיעה ברכב.

לדעתי חוסר במסנן בועות משפיע לרעה, על הספקת דלק רציפה ממשאבת הדלק בעומס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום רב!

היום ביטלתי את המשאבת דלק המכנית ,הבנתי שהמנועים האלו לא באים בשום אופן עם משאבת דלק מכנית למרות

שיש מקום מותאם למשאבת דלק והיא אכן יונקת שהמנוע עובד,רכשתי משאבת דלק חשמלית ומיקמתי אותה מתחת לרכב היכן

שהיתה משאבת הדלק המקורית (לחץ גבוה) עם ממסר מקורי ורתמת חוטים מקורית,כמו כן הרכבתי בעצתך את המסנן בועות.

בנסיעה יש רושם שהרכב מעט יותר מגיב לדוושה (לא דרסטי) אולי זה כבר ההרגשה שלי שמוקובעת על חוסר סחיבה:-) ,מה שכן

מסנן הדלק כעת לאחר נסיעה נראה מלא כמעט עד הסוף ולעיתים חצי מהקיבולת שלו,אולם לא כמו שהיה בעבר עם 1/10

מהקיבלות שלו ואזי היה רושם כאילו אין אספקת דלק תקינה.

אני מקווה בימים הקרובים לעדכן אותך שהנסיעה באמת הישתפרה ,בתודה אלי.

נ.ב :אני מחכה לזמן וקצת כסף כדי להגיע אליך בכל מקרה.

• תוכן חדש...