Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת אפשרות פשוטה לשנות את שיטת הקליטה ברדיו הדיגיטלי מ"אי-זוגי" ל"זוגי", או איך שזה לא יהיה (USA/EURO)? -באתר היצרן כתוב, שיש אופציה לשני הסוגים, אני לא ראיתי במכשיר עצמו אופציה כזאת. אז, השאלה, האם יש אופציה שהוא פשוט מיוצר מראש לשני השווקים בצורת ההרכבה שונה? :roll:

סליחה על ה"חילול הקודש" עם המכשיר ה"זול"- אבל אדגיש: אינני "פריק" של מערכות שמיעה ברכב ובכלל, יש לי דרישות די מצומצמות בסה"כ: שתהיה איכות טובה (מבחינתי), נח לשימוש, ויחסית אמין. את כל זה עד עכשיו מצאתי דווקא בתחום של ה"מכשירים הזולים" שעבדו אצלי בדיוק את התקופות, עד שגם ככה כבר החלטתי שנמאס ורוצה חידוש!:-) (ועדיין עובדים, אגב- רק שהוצאתי אותם). כל זה רק להסביר, שהמכשיר המסויים מתאים לי לגמרי בדרישותי, מלבד העובדה, שבא רק עם תחנות ה"אמריקאיות".

מדובר בזה, אגב:

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLD3MU

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה לא אפשרות בסיסית כמו למשל כיוון באלנס ופיידר..

זו אפשרות שנמצאת בכיוונים יותר "מעמיקים" בתוך המכשיר.

תחפש בהוראות משתמש שקיבלת עם המכשיר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אין אזכור בmanual של המכשיר לאפשרות של שינוי מאמריקאי לאירופאי.

זה משתנה בהתאם למקום הרכישה.

ייתכן וזה ניתן לכיול, יש להתייעץ במעבדה שמבצעת כיולי תדרים.

פורסם

תודה! ומי עושה את זה, אילו מעבדות?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! ללא כל קשר- קאפה יפה בסמלון(כלומר- אני משוחד, גם אני רוצה :-D )!

• תוכן חדש...