Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

• לפני מספר חודשים הודיעה הנהלת הפורום כי היא נלחמת בתאונות הדרכים, ויוצאת בקמפיין חסר תקדים עם טיפים לנהיגה טובה יותר. בהתחלה זה הלך מצויין - היו שם כמה עצות שימושיות, כמו להדליק את איתותי החירום בהתקרבות לפקק, או לתת לרכב להשתלב בבטחה בנתיב. לאחרונה אני רואה ש"טיפ החודש" נעלם מהחתימות של רוב המנהלים, וגם ההודעות ה"דביקות" הרלוונטיות כבר לא שם. נשאלת השאלה - מדוע זה? וגם: לא חראם?

• עניין נוסף ששמתי לב אליו: מספר מדאיג של חברי פורום אודיו מודיעים לאחרונה בחתימות ובסמלונים שלהם ש"Itsik הוא המנהל הכי טוב בקארזפורום". אני לא מתיימר להבין את כל הבדיחות הפרטיות של חברינו האודיופילים, אבל אם Itsik הוא אכן המנהל הכי טוב, מן הראוי שנמצא גם את המנהל הכי רע, לא? אני מציע לפרסם סקר אנונימי ולראות את התוצאות, כמו הסוציומטרי בצבא... המנהל עם הכי הרבה פידבק שלילי יודח מהאי, ועם סיום פעילותו בפורום יקבל תכנית לייפסטייל בערוץ 2. מה אתם אומרים?

בברכה.

פורסם

עניין נוסף ששמתי לב אליו: מספר מדאיג של חברי פורום אודיו מודיעים לאחרונה בחתימות ובסמלונים שלהם ש"Itsik הוא המנהל הכי טוב בקארזפורום".

ממש פשוט. יש שתי גרסאות:

הראשונה אומרת מי ששם את המשפט הזה בחתימה שלו מקבל חסינות אוטומטית מהתראות. בתכל'ס השם של השרת החדש היה צריך להיות איטסיק, והמשפט הזה היה אמור להיות מתורגם לקוד בינארי שקרי כלשהו שאמור לתת חסינות. בפועל זה לא מה שקרה ובינתיים איטסיק סתם נהנה מטיפוח האגו.

הגרסה השנייה מספרת שהוא איים על כל מי שנכח מאחד ממפגשי אודיו האחרונים שמי שלא ישים את המשפט ייחסם לצמיתות. לפחות במקרה שלי אני יכול להעיד ששעה אחרי המפגש מצאתי את עצמי במעקב יחד עם פרנקוס וארזארז.

מושחתים נמאסתם!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, קיבלנו תשובה לגבי איציק.

מה לגבי העצות השימושיות לנהיגה טובה יותר? האם זה נגמר, או שצפוי קאמבק? או שאולי הנהלת הפורום פשוט התעייפה מכך שעל כל טיפ נפתח שרשור בן 10 עמודים שמנסה להוכיח שזה בעצם לא רעיון טוב?

פורסם
אני נגד הקמפיין של 'המנהל השלילי'.

:roll:

אפשר להפסיק את ההתייפיפות והמילים העדינות ולהדיח את המנהל השחור ישר.

וישא"ק.

אתה יכול לספר לסבתא רחל שהייתי לא נחמד לנכד שלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Derish,

לא נראה לי שהנהלת carsforum שוקטת על השמרים - כבר זמן מה יש מי שמרצה מאסר על הפרת אמונים.

(לפחות במחוזות שאני מסתובב לא מצאתי רעים). :wink:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...