Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים האחרונים קראתי המון בפורום על מנת לגבש דעה בנוגע לרכישת סיטרואן C3 והבנתי שהוא רכב די אמין וחסכוני

התקציב עומד עד 35,000 ש"ח , שנתון 2003 נכנס לתקציב.

אבל גם קצת התבלבלתי- אשמח עם תעזרו לי לעשות סדר ולגבש עמדה טובה יותר.

(אני נוטה ללכלת על רכב זה כיוון שהוא על פניו נותן תמורה טובה למחיר ביחס לשנתון ולתוספות)

אז ככה:

סיטרואן c3 מנוע 1400 טיפטרוניק או רובוטית ומה ההבדל בינהם . האם 1400 כבדה ?

או לחפש סיטרואן c3 מנוע 1600

תיבת הילוכים AL4 מה הסיפור איתה באיזה דגם היא מגיעה והאם יש באמת בעיה איתה ?

חשובה לי מאוד צריכת דלק יעילה וכמובן כמה שפחות תקלות .אני מעריכה שאסע כ 40 עד 50 ק"מ ביום נסיעה משולבת.

ד"א

נכון לעכשיו אני הולכת לראות 1400 יד ראשונה עם 86K

ויש אופציה של 1600 יד שניה עם 122K - שתיהן ידיים פרטיות.

תודה למסייעים

פורסם

מנסיון של כמה רכבים סיטרואן רכב מצויין לכל דגם ספציפי חסרונות ויתרונות משלו

אחזקה וטיפול ללא קמצנות יתנו לך שקט ומה שמכנים 0 תקלות

פורסם

אם תעשה חיפוש תראה כמה תגובות שלי בנושא.

לשאלתך, הייתה לנו 1400, כמו שכתבו לך , אם לא מתקמצנים אתה מקבל 0 תקלות.

שלנו הייתה חדשה מנובמבר 2002 וחוץ מהחלפת שסתום לחץ בגיר (משהו באיזור 2200 - 2300 ש"ח) לא נכנסה למוסך מעבר לטיפולים שוטפים.

מיותר לציין שכל הטיפולים נעשו במוסכי רשת ולמרות שהיבואן ממליץ להכנס כל שנתיים לטיפול אני הכנסתי את הרכב כל שנה.

הבעיות עם הגיר לא חוזרות אחרי שמחליפים את השסתומים כי ב 2004 החליפו את הספק שסתומים, אז מי שהחליף שסתומים אחרי השנה הזו , בסבירות גבוהה לא יסבול מהגיר. ומי שקנה רכבים אחרי השנה הזו כבר קיבל גיר יותר "מתורבת".

עדיין לא כולם אוהבים את ההתנהגות של הגיר, לי זה לא הפריע כל כך.

הרכב קצת עצל, (1400 סמ"ק), אבל מכיון שגם ככה לא קנינו אותו למרוצים ורוב הנסיעות היו בעיר (+ פעמיים בחודש פ"ת - ב"ש) הוא שימש אותנו מעל ומעבר לצרכים שלנו, לא בזבזן מדי, ולא שתיין גדול, משייט בשקט ב 100 קמ"ש.

הרכב בשנתונים הראשונים מגיע עם בקרת אקלים, חיישני אור וגשם, רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה, 4 כריות אויר ופנסי ערפל.

במעבר למנוע 1600 בשנתונים מתקדמים יותר, הורידו חלק מהאיבזור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הדיון הזה מעניין גם אותי.

אני רוצה להוסיף ולשאול, מבחינת אמינות ועלות חלקים \ טיפולים - מה עדיף הC3 של 2003-2005 (אוטומת)

או האופלים 1.4 קורסה (טיפטרוניק) של אותם שנים?

• תוכן חדש...