Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללקק את האצבעות. עבודה ברמה.

שאלה:

תוכל להמליץ על החומר שקראת לו "ווקס גלגל"? האם מדובר על חומר להגנה על הג'אנט? ומה לגבי חומר לצמיג (גומי) עצמו? הצמיגאי שלי טוען שהחומר לצמיג פוגע בו וגורם ליובש.

אני מעוניין בהמלצה על שני החומרים, לחישוקים ולצמיגים.

תודה.

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שאתה עושה עבודה מדהימה ואני ממש מקנא בך!

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1) מאיפה משיגים את אקדח הקצף הזה? (זה מופנה לכל חבר פורום שיכול לעזור)

2) איך אתה מנקה את הג'אנטים של המכוניות? אני קניתי שפריצר הכי פשוט שיש ולפני כל רחיצה אני ממלא אותו בסבון ומים, אני מרסס כמות יפה על הג'אנט ובעזרת ספוג טוב ומברשת שיניים אני מנקה אותו.

3) ברור לי שזה לא אותה רמה ואתה מקצוען ואני לא, אבל בכל זאת בא לי שתגיב לי על העבודה (הערות בונות כמובן יתקבלו בברכה):

השלבים שלי הם כאלו: אני מתיז מים בלחץ על הרכב, עובר עם מטלית חלשה יותר על כל הרכב להורדת האבק וכו', ואז מתיז שוב מים על הרכב. לאחר מכן, אני לוקח מעין מברשית יעודית לניקוי גוף הרכב שהיא קצת יותר אגרסיבית ועובר חלק חלק ברכב וכול פעם שוטף כדי שהקצף לא ייתיבש על הרכב. אחר כך אני עובר עם ג'ילדה ולאחר מכן עם מטלית מיקרו פיבר. כל זה לוקח משהו כמו שעתיים.

הנה תמונות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292704

אשמח אם תגיב!:-D

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

וואו, ממש יפה!

הקיטור לא גורם לבעיות עם כל האלקטרוניקה של הרכב?

נ.ב.

הישראלים כותבים אלפא...:wink:

קקטוסולר ידנית

פורסם

מדוע פותח השירשור אינו מגיב?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
מדוע פותח השירשור אינו מגיב?

עבד קשה במשך יומיים לא מגיע לו לישון?

ולפתוח השירשור,

כל פעם אומנות אחרת, סחטיין על העבודה המשך כך!

פורסם

נהנת להסתכל על העבודה שאתה משקיע, והתוצאות המדהימות שיוצאות כל פעם מחדש.

ברגע שתתן קפיצת ביקור מולדת יש פיג'ו 306 שממתינה לטיפול שלך.

:wink:

וסיאט איביזה!

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...