Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בבילוי בהרצליה פיתוח.

למרות שזכור לי מלפני כמה שנים משהו דומה בסגנון, הופתעתי לראות 3 טרקטורונים מצויידים בצ'קלקות שונות הנוסעים ברחבי הרצליה במשהו שנראה כמו סוג של "סיור" שעל אחד מהם מתנוסס שלט על הקשת- "יחידת הטרקטורונים של משטרת..."

על קשת אחת היה גם רשום "מפקד היחידה" הוא משהו בסגנון.

הכלים לא נסעו בזהירות, עשו פרסה בצורה רשלנית באמצע הכביש (כי החליטו לפנות שמאלה רק אחרי שעברו את הפניה) והגרוע מכל, יצאו מסיבוב הפרסה בהרבה מאוד גז (ורעש) וזגזוג "ערסי" בין הרכבים הנוסעים.

הם לא נראו ילדים כלל, מבוגרים לבושים בסוג של מעיל חורפי משטרתי.

עכשיו אני שואל את עצמי, איך קורה שבמדינה מסויימת קיים חוק שאוסר על נסיעת טרקטורונים על הכביש שלא לשם חצייתו להגעה לשביל הצדדי/שטח חקלאי וכו', אבל החוק לא חל על הגוף שאמור לאכוף אותו?

איזה היגיון יש בלצייד את השוטרים בכלי רכב שאינו קל לתמרון בתוך העיר (כמו אפונוע)במקרה הצורך, רועש מאוד ולא פרקטי בשום אספקט (כי גם למרדפים בשטח או צייד של פושעים יש דו"ש או אופנועי שטח חוקיים לנסיעה ועדיפים בהרבה)?

כל זה לפני שמדברים על הרכיבה הלא ביטחותית בכלים ללא דיפרנציאלים (אולי בכלים האלו היה,אני חושב שמדובר בארקטיק או קאן-אם של כלי עבודה,הם היו שונים אחד מהשני אבל נראו מהדגמים המוכרים הישנים).

תוסיפו לזה את עלויות האחזקה והתדירויות+חלפים+ביטוחים היקרים וקיבלתם יופי של בזבוז כספי הציבור.

כנראה שלמשטרת ישראל משעמם כבר עם ציי הרכב הגדושים ב-B4,פסאסט,אוקטביה,ג'טה, אופנועי כביש של BMW וכו'.

השלב הבא זה סגווי לכל שוטר? (אני דווקא בעד- עדיף שוטר אחד עם סגווי מאשר אחד בניידת ובטח שאחד בטרקטורון).

:shock:

פורסם

למשטרה אכן יש מספר טרקטורונים, כולם מצויידים בקשת התהפכות ובמספר אדום. האם הטרקטורונים שראית היו עם מספר אדום?

כמו כן, יש במשטרה מספר יחידות התנדבותיות שעוסקות בחילוצים וחיפוש אחר נעדרים בשטחים קשים שרק טרקטורון יכול להגיע אליהם.

היחידות האלו מורכבות בעיקר ממתנדבים שמלבד זמנם גם תורמים את הכלים האישיים שלהם ובאים איתם להתנדבות ומציידים את הטרטורונים שלהם בצ'קלקות. לדעתי ראית כמה כאלה.

פורסם

לא זוכר את צבע המספר.

אם מדובר במתנדבים- זה יפה מאוד לתרום מזמנם ופועלם, אבל אין זה הופך את זה לחוקי!!

כל מי שרוצה לרכב על טרקטורון ברחבי העיר צריך להיות מתנדב ולקבל צ'קלקה?

הם אתמול עשו סיור! לא הצלה, חילוצים וחמוצים.. הנסיעה הפרועה שלהם זה הדבר הכי נזכר שנשאר.

פורסם

אתמול בלילה הייתי באיזור הרצליה פיתוח אצל חבר שיש לו בקתה כזאת עם נוף לים

וגם אנחנו ראינו 3 טרקטורונים שעוצרים ליד מכוניות שחנו באיזור החוף.

זה גם משהו שיותר קשה לעשות עם ניידת רגילה.

פורסם

איזור החוף אבל על הכביש- אפשרי גם בניידת וגם עם אופנוע משטרתי.

איזור החוף אבל בקרבת החול או עליו- טרקטורון זה אחלה, אבל זה עדיין לא על הכביש במרכז העיר.

פורסם

נכון מאד, אין שום סיבה שהם יסתובבו במרכז העיר,

אבל כדי להגיע לחוף הם חייבים לעבור דרך כבישים.

בכל מקרה אני מסכים איתך, הזוי לגמרי ומטופש לתת להם להסתובב באיזורי בילוי בחמישי בלילה.

פורסם

או שיואילו שוטרינו הגיבורים להגיע אל החוף כמו שאר האדם - על גבי עגלה נגררת.

יש משהו רקוב מאוד במשטרה בכל הנוגע לשמירה על חוקי תנועה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
או שיואילו שוטרינו הגיבורים להגיע אל החוף כמו שאר האדם - על גבי עגלה נגררת.

יש משהו רקוב מאוד במשטרה בכל הנוגע לשמירה על חוקי תנועה.

יש משהו רקוב במשטרה בכל הנוגע לשמירה חוקים כלשהם

פורסם

ואללה, באותה מידה אני יכול להגיד שיש משהו רקוב בחברה שלנו בכל הנוגע לשמירה על החוקים.

למה השכנים הנחמדים שלי (מרחק של 100 מטר ממני ברחוב מקביל) היו אתמול צריכים להוציא רמקולים החוצה ולעשות מסיבת קריוקי זוועתית במשך 6 שעות בניגוד לחוק ולשים ז*ן על השכנים?

למה אחד השכנים שלי חייב להיכנס באין כניסה לרחוב שלי ולהחנות את הרכב בניגוד לתנועה כי לא בא לו לעשות סיבוב של דקה?

למה חצי מהרחוב שלי חייב להחנות על המדרכה ולחסום אותה לחלוטין כך שאני צריך לרדת לכביש ולסכן את עצמי כאשר יש להם חנייה חוקית בדיוק בצד השמאלי של הכביש אבל זה 10 מטר יותר רחוק מהבית שלהם אז למה שהם יגיעו חמש שניות יותר מאוחר הביתה?

הפכנו כבר מזמן לחברה ששמה את היחיד לפני הרבים. פעם זה היה אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד, היום זה אם אין אני לי מי לי?

חוסר ההתחשבות והזלזול בחוק צועק לשמים אז אתה מתפלא שזה מחלחל למשטרה? המשטרה היא בסך הכל בבואה של החברה הישראלית.

ות'כלס, אם החברה הישראלית תסתכל על עצמה במראה, היא תקיא מרוב גועל.

פורסם

אני נהגתי לאחי לצור הדסה, ופתאום אני נתקל בסופה ממוגן שנראה כמו של מגב, רק שפתאום אני קולט שכתוב עליו משטרת התנועה ויש לו צקלקה כחולה ואדומה, מסתבר שיש למשטרת התנועה נוכחות גם בשטחים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דבר ראשון צודק!

דבר שני:

אנחנו חברה שמחכה אחד את השני כמו באופנה בטלוויזיה ובהכל. אז מכאן אנשי החוק אמורים להיות הכי ישרים והכי נותנים דוגמא כי אנשים לוקחים מהם דומא למה שלשוטר יהיה מוטר ולי לא?

במקום שלדרגות הגבוהות יהיה אכפת מהחוק עדיין הדרגות הצעירום יותר זורקים עליו , ואם מגישים עליהם תלונה הדרגות הגבוהות לצידם בדרך כלל שוטר לשוטר לא יהיה זאב . כמו בצבא ...

* סיפור ככה לדוגמא :

ידידה שלי עשת פעם פניית פרסה במקום אסור , בצד השני של הכביש ניידת תנועה עצרה אותה ולפני הידידה עצרו עוד אוטו על אותה העבירה באותו זמן היא היית במדים של שוטרת( שח"מ ) ומה נחשו מה אמרה לה השוטרת ?!

אם לא נחשתם אז חכי נתן לו דו"ח נשחרר אותו ואז תסעי... זה אנשי חוק?

• תוכן חדש...