Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור עצבים (שרטו לי את האוטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי את הפונטו לשטיפה, אחרי שהוצאתי את הרכב לאיזור הייבוש התקרבתי לאזור מכסה המנוע ולפתע חשכו עיניי, סדרה של שריטות עמוקות שנוצרו קרוב לוודאי ע"י מישהו רשע מאוד שפשוט חרט עם המפתח.

השריטות די עמוקות ומגיעות לפח, יש משהו שאפשר לעשות? שווה לצבוע את זה בכלל?

וזה עוד בנוסף לשפשוף שקבילתי אחרי שמישהו יצא עליי רוורס בחניה של מרכז קניות.

מזל שהרכב לבן וכל העניין לא ממש בולט, אבל עדיין..

אני כבר לא יודע מה לעשות, כל המאמצים שאני ישקיע כדי לשמור על הרכוש שלי ובסוף יבוא איזה מז**ן שפשוט לא אכפת לו ויהרוס לי את הבריאות..

אתם מוזמנים לשפוך קיטור יחד איתי.

בנוסף אני מציג לכם על הדרך גם את הסימנים על הרכב השני..

בתמונה של הדלת ניתן לראות "מזכרת" מביקור בחניון של בי"ח בילינסון בשבוע שעבר

ובתמונה השניה כנראה מישהו יצא עליי רוורס.

עד מתי???

מכסה מנוע.jpg

פנס פיאט.jpg

דלת אודי.jpg

פנס אודי.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לי אלו נראים דברים מאוד מינוריים, אלא אם כן אני פיספסתי משהו במנוע. לדעתי לא שווה לתקן את זה, כי בקושי רואים את זה.

עצוב, אבל אתה תתרגל, אין מה לעשות זאת המדינה שאתה גר בה. אם תעבור לגור בבניין משותף עם חנייה צפופנ, המכות על הדלתות יהיו משהו שכיח.

את הפס על הפגוש תנסה להוריד בשפשוף, אולי זה הצבע מהרכב השני.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אם אני לא טועה אתה מתגורר באותה עיר איתי, ידוע שמסתובבים פה אנשים מכל הדתות והמינים

גם לי שרטו את האוטו יום אחרי שקניתי אותו וכמובן כדי שאני אפילו לא יחשוב לתקן הם דאגו לטפל ב-2 דלתות וכנף.

השריטות באמת מינוריות ולא יורידו הרבה משווי הרכב במכירה.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הרכב הקודם שלי בתוך שנה על הכביש היה כולו מכות ושריטות(כמובן שלא באשמתי), מי שמכיר אותי יגיד לכם שמי שאפילו מתקרב לרכב שלי, מסכן את הבריאות שלו, כי אני אוהב את הרכבים שלי, שוטף לבד, עושה ווקס וכו וכל שריטה חדשה עולה לי בהרבה עצבים.

הרכב החדש שלי כרגע כחודשיים על הכביש וכבר יש כמה סימנים של פתיחת דלתות בצדדים וכמה שריטות.

יש אנשים שפשוט לא אכפת להם מאיך שהרכב שלהם נראה ובטח שלא אכפת להם מרכב של מישהו אחר(גם אם זו בוגאטי).

מי שיגיד שאלו בטח נהגי רכבי ליסינג, אז ממש לא. אני מכיר כמה וכמה אנשים שנוהגים על רכבי ליסינג ושומרים עליהם כאילו היה פרטי שלהם. מצד שני אני גם מכיר כמה אנשים שקנו רכב חדש מכספם וממש לא אכפת להם מאיך שהוא נראה.:shock:

האנשים הכי מגעילים, אלו אנשים ששורטים את הרכב בגלל קנאה או בלי סיבה.

סוג נוסף שאני הכי הכי שונא זה סוג שחושב שכל העולם שייך לאבא שלהם, כבר נשבר לי מ"להסביר" להם שמכסה מנוע של הרכב שלי זה לא כורסת טלוויזיה ושהגג של הרכב שלי זה לא מקום לכל הקניות מהסופר שלהם(ויש להם עוד את החוצפה להתעצבן עלי).:bad-word:

הסיכום מבחינתי הוא שמקור של הבעיה הוא חינוך בלבד.

ומכיוון שהעצבים שלי כבר על הגבול ,אדם או ילד הבאה שאני תופס באם הוא גרם נזק בטעות או בכוונה, הוא הולך לקבל חינוך מחדש . :snipersmi

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הדבר היחיד שיכול כביכול לעזור זה כיסוי לאוטו . או חוק האוסר לשבת על רכוש של אחרים :) כמובן קנס .

אדם שמתיישב עם ג'ינס על הכנף הקידמית בדרך כלל הסוגרים של הגינס של הכיס האחורי מברזל ואופה שריטה חדשה. אני כבר התייאשתי מכל זה חבל על הכסף מאז האוטו ניהיה נסיעה מ א' לב' בלי להשקיע זמן לשטיפה.

עוד חוק מעניין שיש במדינות אחרות זה שהרכב חייב להיות נקי. במדינה שלנו זה קטסטרופה.

פורסם
כבר נשבר לי מ"להסביר" להם שמכסה מנוע של הרכב שלי זה לא כורסת טלוויזיה ושהגג של הרכב שלי זה לא מקום לכל הקניות מהסופר שלהם
זה באמת שיא החוצפה. שבוע שעבר נכנסתי למכולת ביפו, כשאני יוצא אני רואה קרטון של סחורה על המכסה מנוע! פשוט זרקתי אותו למרחק של כמה מטרים הצידה ונסעתי, בלי לחשוב על איך זה היה יכול להגמר :)

עוד חוק מעניין שיש במדינות אחרות זה שהרכב חייב להיות נקי. במדינה שלנו זה קטסטרופה.
דווקא לחבר שלי התקשרו מהעיריה שאם הוא לא שוטף את האוטו גוררים לו אותו (קיבל שלילה והאוטו עמד הרבה זמן).
פורסם

החוצפה של האנשים עוברת כל גבול, שלא נדבר על המכה הכי קשה של רכבים בישראל, הגנבות סמלים.

זה פשוט טירוף מה שקורה, כל ילד משועמם ברחוב הולך לגנוב סמלים ממכוניות של אנשים, מה לכל הרוחות הם עושים איתם?!?!?

חבר של המשפחה לא מזמן קנה פג'ו חדשה,יומיים אחרי שהיא יצאה מהסוכנות נגנב הסמל, זהלא עסק נמאאס.

שבוע טוב.

צח.

פורסם

דעתי שונה מדעת החברים האחרים:

השריטות אמנם מינוריות ואינן מחייבות צביעה כללית של הרכיב, אבל השריטות עמוקות והן יגרמו מהר מאוד לחלודה רצינית.

אני ממליץ לך לתקן מהר ככל האפשר את השריטות, רכוש צבע אצל פחח ותקן את הנזק בכוחות עצמך.

תריץ חיפוש, כבר הסברתי כמה פעמים איך לעשות זאת.

פורסם

כנ"ל אני כמוכם, אני ממש אבל ממש לא יכול לראות אנשים יושבים לי על המכסה מנוע, או שמים דברים שלהם על הגג ושאר דברים שמטריפים אותי על דעתי,

פשוט חוצפה! לגנוב סמל של רכב אחר, וזו חוצפה ישראלית לשמה לשרוט רכב אחר רק כי הוא חדש ויפה לא כמו שלך, פשוט צרות עין

אני פדנט בצורה רצינים על הרכב אפילו שזה לא איזה רכב חדש, סתם להמחשה אני מצרף תמונה, (אני מעלה את האלבום שאוראל (RS) צילם בקרוב לאוף-טופיק)

IMG_2921.jpg

פורסם

תודה תודה:lol: אני מסמיק:oops: אני מקווה שייפתחו לי הרשאות בקרוב לאוף טופיק, אני לא האמנתי שאין לי אני פעיל פה מעל שנתיים, כשייפתחו אני יעלה אלבום עם פירוט קטן על הרכב.

פורסם

טוב חברים תודה, נרגעתי קצת. בהמשך השבוע אני אגש לצבוע את המכסה מנוע כדי להמנע מחלודה. זה הדבר האחרון שאני רוצה.

מה שהורג אותי זה החוסר תרבות וחוסר כבוד לרכוש של אחרים במדינה הזאת, מעולם לא פתחתי דלת על מישהו, ואם אני צריל לעשות רוורס במקום צר אני אסע גם 10 פעמים אחורה וקדימה כדי לצאת מבלי להשיר מזכרות לרכבים אחרים. אפילו כשיש איתי אנשים ברכב לפני כל פעם שהם פותחים את הדלת אני "מצווה" עליהם להיזהר ולפתוח בזהירות.

אני עושה הכל כדי לשמור על הרכבים שלי, בחניה של הבית שהיא משותפת בד"כ אני מצליח להחנות את הרכבים אחד ליד השני ככה שאני מבטיח שלפחות חצי מכל רכב יהיה מוגן. וכשצריך לחנות בחניון של מרכז קניות או משהו בסגנון אני יעדיף לחנות גם במרחק של כמה מאות מטרים, והעיקר שתהיה חניה מרווחת. כנראה שזה לא מספיק...

ד"א ה205 באמת מדהימה... מעוניין בטרייד על הפונטו? :-)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...