Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רכב : פורד פוקוס 2004

גיר : אוטומט

ק''ימ: 153,000

טיפול קודם בברקסים האחוריים לפני כ 70,000 ק''מ

לפני כ 2,000 ק''מ הברקסים האחוריים עברו חריטה בתוף + מילוי סנדלים .

מאז הטיפול יש רעש ממש חזק ולא נעים לקראת סוף הבלימה , הבחנתי בכך מיד לאחר הטיפול

מנהל המוסך אמר שזה יסתדר אם הזמן , אך זה לא הסתדר למרות סדרת בלימות חזקות שעשיתי ברכב אם הזמן .

כשה הוא עשה את הטיפול הוא שאל אותי אם אני רוצא מילוי איכותי או סיני ואמרתי איכותי ( ההבדל היה 40 ש''ח )

אבל זה קצת בעיה לדעת מה בדיוק הוא מילא שם כי הוא לקח את הסנדלים ונסע איתם לאיזה מקום וחזר איתם מלאים .

אחרי 2,000 ק''מ חזרתי אליו ואמרתי שזה מפריע לי , הוא פירק את הגלגלים ניקה ושייף קצת אם נייר זכוכית .

ואמר לי שאם זה יחזור שאני לא אשים לב לזה .

זה עזר לשבוע בדיוק ,והרעש חזר .

רעש של שפשוף לא איכותי כזה , פשוט מעצבן .

הטיפול בוצע בסתם מוסך כללי .

יש לציין שלפני כ3 שנים עשיתי את אותו הטיפול במוסך מורשה מזדה פורד , ללא שום רעשים מהתחלה ועד הסוף של הסנדלים .

האם בעל המוסך התקמצן ומילא איזשהו חומר זול ולא איכותי בסנדלים ?? (כי זה מה שמורגש )

האם ניתן לקנות סנדלים חדשים לגמרי מחברה איכותית ולהחליף את הסלט שהוא עשה ?

תודה

רוסלן

פורסם

קשה לדעת מה הוא שם לך שם בדיוק, פעם הבאה גם אם אתה ניגש למוסך כללי תיגש למוסך אמין ושמתמש רק בחלפים איכותיים לדוגמה מוסך רון.

אני מציע לך לגשת למוסך מורשה לשלם בעבור דראמים חרוטים וסנדלים מקוריים מבטיח לך שלא תשמע את הרעש הזה יותר.

פורסם

מיצובישי כריזמה כולן עם אותה הבעיה. אם לא שמים רפידות מקוריות (לא משנה איכותי או לא!) הגלגלים האחוריים שורקים שריקה עמומה בבלימה מלאה. מתרגלים לזה... אם זה ממש מציק ואתה רוצה להשתיק את זה לכמה שעות מתח את בלם היד תוך כדי פימפום בדוושת הבלמים. זה עובד :-D אבל אין תחליף למקורי. לפחות לא במיצובישי.

• ספונסר פורום
פורסם

זה קורה בהרבה מאוד רכבים,לרוב,רפידות ונעלי הבילום לא איכותיים וגורמים לשריקות וצפצופים.

פורסם

רוב המוסכים מדביקים רפידות סנדל ולא מרכיבים חדשים.

אולי זאת הסיבה שאין למצוא בארץ סנדלי בלם תחליפיים?

פורסם

אמנם לא מדובר על נעלי בילום אלא על רפידות אבל ב 8 שנים שיש לי את ה 307, פעם אחת ביצעתי לה טיפול במוסך לא מורשה היבואן שכלל החלפת רפידות קדמיות לא מקוריות. התחילו רעשים של שריקה בבלימה, שמתי פעמי למוסך שהחליף את הרפידות שוב לזוג אחר, שוב לא מקורי. היה בסדר לאיזה שבוע וחזרו לשרוק לאחר מכן. הגעתי למסקנה שהמקרה אבוד ואחליף את הרפידות הלא מקוריות הסוררות בטיפול ברקסים הבא. מאז אני כבר שנתיים עם הצפצופים האלה.

בפעם האחת שהיו לי צפצופים לאחר החלפת רפידות במוסך מורשה היבואן, הוחלפו הרפידות והרעש נעלם.

המלצה שלי לאחר 8 שנים והחלפה של מספר רפידות/דיסקים - רק מקורי או OEM לרכב.

פורסם

האם יש טעם לחזור למוסך הזה שוב עקב הרעש ?

סה''כ שילמתי לו לא קצת כסף

בסכום הזה יכלתי לטפל במוסך מורשה יבואן , פשוט זה מוסך שסמכתי עליו עד עכשיו

אבל אחרי המקרה הזה אני כבר חושב אם לגשת לשם שוב

פורסם

אם כבר אתה ניגש אז תחליף רק לרפידות מקוריות שימצא מהיכן להשיג אם לא תודיע למוסך הזה שאתה ניגש למוסך מורשה להחליף בלמים ותחזיר לו את הבלמים "שתיקן" ושיזכה אותך על הכסף.

• תוכן חדש...