Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לסגור צימרים לפסח,אחד לצפון (איזור רמת הגולן\גליל עליון) ואחד לדרום (איזור מצפה רמון\שדה בוקר).

הדרישות כדלקמן:

צימר בצפון:

*רצוי כמה שיותר שקט ומבודד.

*נוף יפה.

*פינת מנגל.

*אם יש ג'קוזי-יתרון.

*עדיפות למקום שיש להם רק איזה 2-3 צימרים ולא במקומות ה"המוניים" שיש להם 15 צימרים.

צימר בדרום:

*רצוי באיזור כמה שיותר מבודד ו"טבעי".

*נוף מדברי-חובה,רוצה לראות רק חום בעיניים.

*פינת מנגל.

*רצוי שיהיה בקרבת מקום כל מיני אטרקציות (טיולי ג'יפים\אופניים\טרקטורונים\גמלים\ג'ירפות וכו').

*אם למישהו יש המלצה על איזשהו שביל שניתן להגיע אליו עם רכב פרטי (לא 4X4) ולהקים אוהל-גם אפשרי בהחלט,אין לי בעייה להדרים עד איזור נחל פארן,אבל לא רוצה חניון אוהלים,אם כבר אוהלים בדרום אני לא רוצה לראות אנשים מסביב,רק מדבר ושקט.

חשוב שהצימרים יהיו נקיים ומסודרים,כמובן ממוזגים.

בגדול התכנון הוא לסגור את הצימרים לאיזור פסח.

רוב תודה לעוזרים וממליצים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי הצימר בדרום -

לגמרי במקרה יצא לי לעבור לפני שבועיים בישוב קטן ומבודד שנקרא "עזוז". תסתכל במפה, הישוב הזה נמצא בסוף המדבר שמאלה. יש שם כמה צימרים מגניבים לאללה, בכל מיני סגנונות. החל מה"ZimmerBus" הביזארי לחלוטין (אוטובוס ישן של דן שמישהו טייח עם חול) ועד לצימר החמוד הזה שנמצא בקצה המבודד יותר של היישוב.

טיולי גמלים תוכל אולי למצוא בחאן בארותיים הסמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צימר בצפון - סיפור פשוט במתת - 2 צימרים בנויים טיט עם ג'קוזי בלב יער, רחוק מאנשים, עם ארוחת בוקר מדהימה.

לא בטוח שיש פינת מנגל, תשאל

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בצפון- יש בישוב צוריאל, ליד מעלות (גליל מערבי) צימרים מדהימים ומבודדים (3 סה"כ) עם נוף מדהים, פרטיות מוחלטת.

פינת ישיבה, מנגל ובריכה משותפים.

בכל צימר יש ג'קוזי, בשלישי שמוגדר "צימר ספא" הג'קוזי גדול במיוחד והוא צמוד לחלון ענקי (חלון מראה חד כיווני) שמשקיף על הנוף המשגע.

אני והמון חברים ובני משפחה היינו שם יותר מפעם אחת ותמיד חזרנו מרוצים עד הגג.

ממליץ במיוחד על הארוחות האופציונלית. אין דברים כאלה.

פנה לשבי. 050-8522225

גילוי נאות: אני מכיר את הבעלים המקורי של הצימר. (לא את המפעיל בפועל שהוא המרוויח משהותך שם.)

למען הסר ספק, אני לא בקשר עם המפעיל הנוכחי, כמובן שאיני מרוויח כלום מהגעת אנשים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...