Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה קורה כאשר שוטר תופס נהג שתוי, האם ההחמרה בעונש היא לפי הכמות שהוא שתה?

הבנתי שהוא מחרים או לוקח על המקום את הרישיון, האם זה נכון? או את הרכב אפילו שמעתי...

מה ההליך אם אפשר לדעת?

עוד דבר, מה ההבדל בעונש בין נהג חדש לנהג ותיק?

תודה מראש, וסליחה על הבורות. :wink:

פורסם

יש המון שרשורים בנושא,

תעשה חיפוש ותמצא המוןןן תוצאות.

אבל בגלל שאני לא רוצה להיות מעצבן כמו כל מיני אנשים שרושמים את מה שרשמתי למעלה אז בדרך כלל זה מה שקורה:

הבית משפט מתייחס לכל הקטע של הנהג חדש/צעיר/ותיק.

כמות האלכוהול ששתית כן משמעותית בעיני השופט.

בעיקרון באותו הרגע לוקחים לך את הרשיון אם אני לא טועה ואתה חייב לדאוג שמישהו ייקח לך את הרכב כי כביכול אתה לא יכול לנהוג בו ויום אחרי זה אתה אמור לאחסן אותו וזאת לאחר שימוע במשטרה.

ההבדל בין נהג חדש לותיק הוא שמן הסתם בית המשפט יחמיר עם נהג חדש אבל עוד פעם הכל תלוי בכמות האלכוהול,

ובקרוב הולך לצאת חוק אם אני לא טועה שלנהג חדש אסור שתהיה טיפת אלכוהול בגוף בזמן שהוא נוהג, לפי דעתי חוק מטומטם מכיוון שהינשוף המשטרתי מאוד מטעה וגם אם תשתה כל מיני מיצים או לחלופין תאכל משהו שהמכשיר מזהה את החומרים בו בתור אלכוהול אתה יכול להידפק.

קיצר אם תפסו אותך על שכרות או משהו כזה אני ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין ואם לא אז אל תשתה ותנהג.

יש לי 5 חברים שעד היום ללא רשיון בגלל שתיית אלכוהול וזה ממש לא שווה את זה תאמין לי.

פורסם
שלום, רציתי לדעת מה קורה כאשר שוטר תופס נהג שתוי, האם ההחמרה בעונש היא לפי הכמות שהוא שתה?

אכן כמות האלכוהול בבדיקה יכולה להשפיע על ההחמרה בהמשך הטיפול.(לגבי הענישה בבית המשפט אין לי נתונים).

כאשר נהג שיכור נמצא בגופו כמות הגדולה פי 3 הנהג הנ"ל ילקח לחקירה אצל בוחני התנועה.

*וזו לא בושה לשאול שאלות,לכן הפורום קיים כדי לקבל מענה עליהן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכמות המקסימלית היא 240 מ"ג באוויר נשוף,שזה משתנה מאדם לאדם לפי המשקל (ובניגוד לדעה של עם\בלי אוכל,בטן מלאה רק מעכבת את כניסת האלכוהול למחזור הדם,הכמות תשאר דומה לאחר תהליך העיקול)

יש גם מרווח סביר לטעות,כלומר בערך עד 270 מ"ג לא יעשו הרבה מכיוון שזה יפול בבית המשפט כמוטל בספק,אם נהגת שודים יודעת את הנתון המדוייק זה יעזור

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מידה קבועה על פי תקנה 169 א'.

50 מיליגרם של אלכוהול ב 100 מיליטר של דם.

240 מיקרו גרם של אלכוהול בליטר אחד של אויר נשוף.

על פי הנוהל יואשם הנהג החל מ 265.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...