Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט אוניברסלי לטלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי לא מזמן טלויזיה של סוני ואין לה שלט.

אנימחפש שלט אוניברסלי ורגע לפני שאני מזמין סוני מקורי מאיביי, רציתי לשאול: מה טיבם של השלטים האוניברסליים מתוצרת שקר כלשהו שנמכרים בארץ ב-30/40/50 שקלים? האם שווה בכלל להשקיע בשלט כזה?

מאיביי ארה"ב אני יכול להזמין חדש מקורי של סוני ב-50 שקלים.

תודה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף מקורי, שלט אוניברסלי במחיר הנל לא נותן פטרון לפעולות מסובכות.

אתה כן תוכל לכבות,להדליק,להעביר ערוץ,לשנות עוצמה. אבל יותר מזה זה הימור, יכול להיות יעבוד, ויכול להיות שלא.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני חושב ששלט אוניברסלי פשוט יתן לך מענה לרוב הפעולות הבסיסיות שאתה צריך,אתה רק צריך לוודא שהשלט שאתה קונה אינו מצריך שיהיה לך את השלט המקורי על מנת ללמד אותו את הפעולות.

אפרופו שלט אוניברסלי,אני חייב להמליץ על "צעצוע" חדש שקניתי,אבל זה משהו שהוא באמת לפריקים של גדג'טים שסובלים מעודף שלטים בבית ואין להם בעייה לפנק את עצמם בצעצוע מדי פעם (השלט ממש לא זול).

מדובר בסדרת שלטי HARMONY של LOGITECH.

מדובר בשלטים אוניברסליים חכמים שמעבר לעניין שהם בעלי יכולת לשלוט כמעט בכל מוצר שניתן לשלוט בו עם שלט ניתן לקבוע מצבים וסדרי פעולה.

אצלי למשל זה מוגדר כך:

מצב DVD- טלויזיה עוברת אוטומטית למצב INPUT HDMI 1, ה-DVD נדלק והמערכת סראונד עוברת למצב DVD.

מצב TV (כבלים)- ממיר כבלים נדלק,טלויזיה עוברת אוטומטית למצב TV, מערכת סראונד עוברת למצב AUX 1.

מצב PS3- טלויזיה עוברת למצב HDMI 2, מערכת סראונד עוברת למצב OPTICAL 1.

מצב LISTEN TO MUSIC- טלויזיה נכבית,DVD נדלק ומערכת סראונד על DISC.

מעבר לזה אני שולט גם במזגנים בדירה עם השלט,ניתן לשלוט בתאורה אלקטרונית וכו' (לי אין מפסקים אלקטרונים לצערי).

מה שיפה בשלט זה שבמצב טלויזיה למשל,השלט לומד את השלט של הכבלים וכך על התצוגה הדיגיטלית מופיעים לי הכפתורים הצבעוניים (כמו שיש ב-YES\HOT) וכפתור הווליום שולט במערכת סראונד והעברת הערוצים שולט בממיר וכו', במצב DVD כפתור הערוצים שולט במצבי הסראונד של המערכת (DOLBY,DTS וכו'), כפתור אחר ישלוט על מצבי התמונה של הטלויזיה (16:9, 4:3 וכו'), ניתן לתכנת פשוט הכל.

תענוג אמיתי,השלט הזה מאפשר שליטה בכל מכשיר עד רמת התכנות (כיוון צבע,קונטרסט וכו') וחוסך מקום של כל השלטים, לפני כן היו לי בסלון 5 שלטים שונים,עכשיו יש אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, שלט כזה הוא באמת לאנשים "חולים" :-D

אני לא ברמה כזאת (לצורך ההמחשה, הטלויזיה שלי היא לא LCD או פלסמה ואין לי אפילו כבלים).

בכל מקרה, אני אזמין מאיביי. גם ככה מדובר בסכום כמעט זהה.

תודה.

פורסם

מוטי, אני מתגורר בחיפה. הנסיעה לת"א תעלה יותר מהשלט עצמו... :?

BIGMAK - אני לא מקיר אף אחד עם שלט רזרבי ובכל מקרה, הוא לא יודע לשלוט על כל הפונקציות של הטלויזיה (תפריטים, הגדרות וכ'ו).

פורסם

אפרופו שלט אוניברסלי,אני חייב להמליץ על "צעצוע" חדש שקניתי,אבל זה משהו שהוא באמת לפריקים של גדג'טים שסובלים מעודף שלטים בבית ואין להם בעייה לפנק את עצמם בצעצוע מדי פעם (השלט ממש לא זול).

מדובר בסדרת שלטי HARMONY של LOGITECH.

מצטרף להמלצה!

יש לי את ה HARMONY ONE כבר חצי שנה בערך - פשוט תענוג!

לפני מספר חודשים יצא גם מתאם שנותן לו אפשרויות שליטה מלאות על הPS3 (כולל הדלקה של המכשיר!).

לצערי, בפעם האחרונה שבדקתי, השלט היה זמין רק בארה"ב ולא הצלחתי למצוא מוכר שיסכים לשלוח לארץ.

המתאם הזה פשוט MUST לבעלי PS3.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטער על ההתעלקות אבל קראתם את מחשבותיי,

בדיוק בימים אלה גוסס לו לאיטו השלט של הדנון 3805 שלי (שלט טאץ')

חשבתי על ההארמוני של לוגיטק כאופציה, גם על אחד השלטים מסדרת פרסטיגו של פיליפס חשבתי אבל ההארמוני אמור להיות מעולה.

edan82 - איזה דגם של הארמוני קנית והיכן (ואם אפשר לדעת כמה שילמת?) ?

Discover - את השלט שלך הבאת מחו"ל או מהארץ?

שלטים מסדרת הארמוני עולים בארץ כמו כיליה במצב טוב , זה פאקינג לא יאומן,

אני מכיר איזה בחור "טחון" שיש לו את ההארמוני 1000 שהוא פשוט מושלם, לא פחות - אבל עולה כמו משכנתא בארץ.

אני מתחיל להאמין שההארמוני יהיה מושלם לעניין שלי. eBay מצא לי כמה אופציות זולות למדיי לעומת הארץ של השלטים של לוגיטק.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

את ההרמוני 1, שנבחר לשלט האוניברסאלי הכי מומלץ בשוק ע"י כמה מגזינים בתחילת 2009, הזמנתי מEBAY.

(כשבדקתי גם לא הביאו את הדגם הזה לארץ וגם דגמים יותר נחותים ממנו עלו מאות שקלים יותר ממה שהוא עלה לי בהזמנה באיביי)

למיטב ידיעתי, יצא לו מחליף שלפחות לפי הביקורות, לא מצדיק את תוספת העלות.

ה1000 זה השלט המרובע, לא?

פורסם
מוטי, אני מתגורר בחיפה. הנסיעה לת"א תעלה יותר מהשלט עצמו... :?

BIGMAK - אני לא מקיר אף אחד עם שלט רזרבי ובכל מקרה, הוא לא יודע לשלוט על כל הפונקציות של הטלויזיה (תפריטים, הגדרות וכ'ו).

אם אתה מעוניין, אני מוכן למסור לך שלט אוניברסלי VIVANCO ישן שקניתי פעם במיוחד כדי להפעיל טלוויזיה מקוללת שלא עבד עליה שום שלט אוניברסלי אחר.

הטלוויזיה ממזמן לא בחיים (מקווה) והשלט כן ואין לי בו שימוש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני עם ה-harmony 880 (האבא של ה-one) כבר משהו כמו שנתיים+.

שלט מעולה/נוח/קל לתכנות. לא מזמן חבר ראה, נדלק וקנה את ה-one.

בעיה אחת שהתחילה להתעורר איתו לאחרונה ומתברר שאני לא היחיד זה מגעים בבסיס טעינה :-(

פורסם

אני עם HARMONY ONE כמו של דיסקובר.

לטעמי הוא הטוב ביותר בסדרת ה-HARMONY כיוון שה-1000 מרובע ולא נוח במיוחד לשימוש,חייבים 2 ידיים כדי להשתמש בו, הוא אומנם נראה מאוד "הייטקי" אבל פחות פרקטי.

אפרופו מה שדיסקובר כתב,לא יצא לו מחליף אלא דגם אחר מקביל שנראה בדיוק אותו דבר אבל ניתן לשלוט בו במספר רב יותר של מכשירים ואם אני לא טועה הוא משדר בתדרי רדיו או משהו כזה,בקיצור ניתן להעביר ערוצים גם דרך קיר.

מיותר ולא מצדיק בכלל את התוספת במחיר (עולה כמעט פי 2 מה-HARMONY ONE).

ה-HARMONY ONE בצורה של שלט רגיל,רק קצת יותר ארוך עם מסך מגע וכפתורי שליטה כמו שיש בכל שלט טלויזיה\DVD עדכני.

לי הוא עלה פה 200$.

אפרופו לוג'יטק,אני חייב מילה טובה על השירות שלהם,הם פשוט אדירים!!!

כשקניתי את השלט (לפני פחות מחודש) היתה לי בעייה לעשות סינכרון מלא של כל המכשירים וכשהייתי מפעיל נניח מצב DVD הטלויזיה לא היתה עוברת ל-INPUT המתאים וכנ"ל המערכת סראונד וכו'.

בתחילה ניסו לעזור לי מחלקת התמיכה הטכנית של לוג'יטק בהונג קונג,אבל כשזה לא עזר פנו אליי טלפונית ממחלקת התמיכה של קנדה (!) ועזרו לי ONLINE להגדיר את הכל תוך 5 דקות,הם פשוט שינו לי את כל ההגדרות של השלט במערכת הממוחשבת, אמרו לי להתחבר ולעשות לשלט UPDATE וזהו,הכל נפתר ועובד פיקס.

אז נכון,זה בהחלט לא זול,אבל זה פינוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי הוא עלה פה 200$.

יש על הONE מבצעים גם בEBAY וגם באמאזון (שלא שולחים לארץ);

ככה שאפשר למצוא אותו באיזור ה160-170 דולר.

פורסם

אני בהחלט חושב על הONE ,

אני שואל את עצמי האם שלט של פיליפס מסדרת פרסטיגו (דגם 9320 או 9600) לא יהיה טוב באותה המידה ? היות והמחיר זול יותר.

Edan82 - האם העזרה שקיבלת היתה טלפונית , או צ'אט או מייל או משהוא אחר ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...