Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט אוניברסלי לטלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי גם עזרה טלפונית וגם עזרה במייל.

כל הקטע של סידרת ה-HARMONY זה שכל ההגדרות והתכנותים של השלט יושבים על סרבר של לוג'יטק,לכן במידה ויש לך בעייה כלשהי בהגדרות הם יכולים לעשות את ההגדרות בעצמם (על פי דגם המכשיר שצריך להגדיר) ואז הם פשוט אומרים לך שהם סיימו להגדיר עבורך את השלט ותחבר אותו למחשב כדי לעשות UPDATE.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שם רבות של נאמנות לשלטים של סוני (2100 --> 3000 --> 4000)

נשברתי ועברתי לפני שנה להרמוני של לוגיטק (880)

אין מילים

מדהים

הזיהוי אלוהי...הוא זיהה לי את מאוורר התיקרה של ווסטינגהוס!

לדעתי ההבדל במחיר לONE לא מוצדק

קניתי לאבא שלי גם 880 באיבי 109 דולר

מחיר מעולה.

לאח שלי יש את ה 1000 עדין מדי, יקר מדי וגם פחות נוח לאחיזה.

אני נשאר נאמן ל 880

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שיפה ב-HARMONY שניתן להפעיל איתו מכשירים שבכלל לא ידעת שניתן להפעיל עם שלט.

לדוגמא, יש לי מסגרת תמונה דיגיטלית של פיליפס,ואחרי משחק עם המערכת של HARMONY גיליתי שאני יכול לשלוט עליה עם השלט,פשוט הדגם של המסגרת שלי הגיע ללא שלט אבל יש דגם אחר שכן מגיע עם שלט (המסגרת עצמה בדיוק אותה אחת).

קטע מגניב.

פורסם

מה שמציק לי בעיקר הוא העניין של הסוללה הנטענת,

מניין לי כמה זמן היא תחזיק ? איך מודדים דבר כזה ?

במידה והיא איננה טובה יותר , מאיפה אני מארגן סוללה חדשה ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
ראית מישהו מצמיד לך אקדח לראש ואומר לך לשלם?

לא מתאים לך- אל תשלם.

AS SIMPLE AS THAT.

ברור שאני לא אשלם, אני מנסה להבין את ההגיון.

יותר קל כבר לגשת ליבואן ולתת לו לשבור את הראש במציאת שלט מתאים לטלויזיה (אולי הוא מקושר למעבדות אלקט' שיכולות לעזור).

פורסם
אבל למה לשלם 800 שקל על שלט ?

השלט האוניברסלי שקניתי לאחרונה עלה 10 ש"ח. הוא אמנם לא כלל בטריות (התקמצנו על שתי סוללות AAA) וחוברת ההוראות שלו הודפסה על נייר פרגמנט בפונט כ"כ קטן שהייתי צריך להגדיל אותה בצילום כדי לפענח מה כתוב שם, אבל הוא עובד! (ובכלל קניתי אותו לבני בן השנתיים, כדי שלא ישמיד לנו את השלטים האמיתיים).

:turn-l:
פורסם
אבל למה לשלם 800 שקל על שלט ?

ולמה לשלם אלפי שקלים על שעון או עט

ולמה לשלם מאות אלפי שקלים על רכבי יוקרה

התשובה...איכות חיים

השלט של לוגיטק בדגם 880 עולה קצת מעל 400 ש"ח באיביי

באמת שזה סכום הוגן למה שהכלי הזה מאפשר ונוחות השימוש בו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התשובה...איכות חיים

ממש לא מסכים איתך.

אם ניתן למצוא שלט תחליפי לטלויזיה,אני לא רואה סיבה לקנות שלט ב 800 ש"ח.

איכות חיים נמדדת בדברים אחרים,לא בקניית שלט שמפעיל מכשירי חשמל.

פורסם

מי אתה שתקבע לי על איכות החיים שלי?

אם פעם בשביל לראות סרט הייתי צריך לגשת לצד השני של החדר בשביל לכבות את האור, לקחת שלט להדליק את הטלויזיה, להעביר לערוץ של הPS3, לקחת שלט של הרסיבר ולהדליק אותו,

לקחת שלט של הPS3 ולהדליק אותו, ובנוסף היה לי גם שלט למזגן ואז אחרי שהתחיל הסרט בשביל כל עצירה,

הגברת/הנמכת וווליום, הרצה קדימה/אחורה וכו' וכו' אני צריך להתחיל לחפש את השלט הנכון מתוך שלל השלטים שיש לידי - אז היום את כל הפעולות הללו אני מבצע משלט אחד בלבד.

בשבילי זה כן מעלה את רמת איכות החיים.

לך לא? אל תקנה.

כפי שנאמר, אףאחד לא הכריח אותך עם אקדח מכוון לרקתך.

למה אתה מוציא 50+ שקל במסעדה? לך תאכל פלאפל ב10 שקל כל היום..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

E.L (סלח לי,לא יודע את שמך),

כל אחד מגדיר לעצמו מה זו איכות חיים.

עבור אדם אחד איכות חיים זה להיות עצמאי,לנהוג בב.מ.וו ולגור בבית פרטי של 2 קומות עם גינה של 150 מ"ר.

עבור אדם אחר "אותם חיים" בדיוק יהיו סיוט, כי יותר נוח לו שיש לו בוס שאומר לו מה לעשות ונוח לו הידיעה שלא משנה מה יהיה המשכורת דופקת,לנסוע בב.מ.וו זה לא כיף כי הביטוחים והטיפולים יקרים בטירוף ובית 2 קומות עם גינה זה גם סיוט כי בכלל הוא רווק אז למה הגודל הזה והגינה מביאה איתה צורך בטיפול שוטף+נמלים.

עבורך זה לא איכות חיים לקנות שלט אחד חכם ששולט בהכל,עבורי זה כן איכות חיים כי רוב מוצרי החשמל שלי מתוצרת פיליפס, כל השלטים שלהם נראים אותו דבר בדיוק,כל השלטים כמעט עם כפתורים שחורים,שזה מאוד חכם כי ככה בחושך כשאתה רואה סרט אתה פעם צריך להדליק אור כי פתאום אין תרגום ואחרי שגיששת אחר הכפתור של הכתוביות יצאת בטעות לתפריט הראשי כי הכפתורים נראים אותו דבר וממש קרובים,ופתאום הסרט מתחיל אבל אתה לא רואה על כל המסך אז עכשיו אתה צריך לגשש עם השלט של הטלויזיה כדי למצוא את הפורמט צפייה המתאים,ושוב להדליק את האור הפעם כי במהלך הגישושים שינית INPUT בטלויזיה,שוב כי הכפתורים ממש דומים וכו' וכו'.

לי בשלט של לוג'יטק יש BACK LIGHT לכל הכפתורים ובנוסף תפריט על מסך דיגיטלי.

כמובן שנתתי דוגמא קיצונית במיוחד,אבל אתה חייב להודות שאלה דברים שלפעמים קורים והם מעצבנים,כי עד שנכנסת בדיוק ל"שקע שהספא קיבלה ממך" אתה פתאום צריך לקום.

אני לא צריך לקום,מבחינתי זו איכות חיים (לפני שאומרים לי "מה רע בלקום,קצת ספורט"-את הספורט שלי אני עושה בדרכים אחרות,תודה).

שוב,כל אחד מגדיר איכות חיים אחרת.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר מעליי,

זהו (בבסיסו) פורום רכב, זוכרים? לכל אחד כאן יש רכב שמהווה בחירה שלו ומהווה (ברוב המקרים) את הההעדפה לנוחות שלו.

כנ"ל עם העניין הזה,

בתור אדם עם הרבה שלטים ומכשירים אלקטרוניים (מסך LCD, מגבר, DVD-HD, PS3 ועוד..) לי יהיה מעולה שלט אוניברסלי טוב ואיכותי שיעזור לי לעשות סדר בעניינים.

אגב, מישהוא יכול לענות על שאלת הסוללה הניטענת שלי ממקודם ?

תודה

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לגבי הסוללה הנטענת, לא יודע מה קורה בארץ אבל לא בעייה לקנות אחת חדשה בחו"ל.

מעבר לזה, ככתוב יש לי חבר שמשתמש בשלט של HARMONY כבר די הרבה זמן ואין לו שום בעייה עם הסוללה.

• תוכן חדש...