Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מצמד בפג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפתי מצמד\קלאץ' באוטו פג'ו 205 98 1400 ל חדש מבית VALEO אך ישנה תחושה שהוא מפריד גבוה,לחיצה על הדוושה אומנם קלה יותר בהרבה,אך ציפיתי שגם גובה החיכוך ישתנה,שיחקתי אם הכבל קלאץ' לשני כוונים ע"י פתיחת שני אומי נעילה על גבי זרוע קלאץ' אך זה רק שינה את גובה הדוושה בלי קשר לגובה הצמדה\חיכוך,יש מה לעשות בנידון או שזה תכנון מקורי?

וכמה אמור להיות מהלך דוושת קלאץ',כי היינס שברשותי אינו מציין זאת

תודה לכולם

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך או לא.

נהגתי ב5 רכבים 205 חוץ מהרכב שלי ובכולם ההפרדה הייתה גבוהה כמו שתיארת , וממה שהבנתי שאין מה לסדר זה בא ככה.

אבל אצלי ההפרדה נמוכה מכיוון שהקלצ' שלי בסוף ימיו , אני מתכוון לעשות את ההחלפה לבד , חסר לי את הפרק הזה בהיינס הסרוק בפורמט PDF .

גם אני שיחקתי עם הבורג כיוון לכבל קלץ ,זה סתם מרים ומוריד את הדוושה ולא קשור לנקודת הפרדה.

תגיד כמה עלה הסט של המצמד ? ומה כלול בערכה?

וכמה שילמת על העבודה?

HONDA CIVIC LS

פורסם

ערב טוב ודבר ראשון תודה על תגובתך,לגבי סט קלאץ' אם זכור לי נכון שילמתי 450 וזה באה יחד אם מיסב לחץ,עכשיו שמעתי שעדיף לקחת מיסב מחברה אחרת ז"א לא VALEO אלא משהו גרמני,אל תתפוס אותי במילה אולי זה סתם חרטא אבל תשאל את המוכר בחנות חלפים,על עבודה שילמתי 400 אבל לא במוסך אצל מישהו פרטי אך לפי צורת עבודה הוא עדיף בהרבה ממוסכים אחרים,תגיד לי ידוע לך מהלך דוושת מצמד? כי משום מה אצלי בהיינס לא צויין נתון זה

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי את הקלאץ' בבית , לאחד של VALEO עם מיסב , ההפרדה לא גבוהה בכלל , נורמלית לחלוטין . עלה לי 330 ש"ח הסט.

הרכב נוסע נהדר עכשיו .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...