Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

למי שמכיר את הראלי / XSI וכו' יודע כמה צפוף בתא המנוע , אבל אתמול חוויתי על בשרי כמה זה נורא .

הלכה לי ההברגה של הבורג שמחבר בין האלטרנטור למזגן ( הזרועה התחתונה של האלטרנטור והזרוע העליונה של המזגן ) .

הצרפתים הלא חכמים האלו במקום לעשות בורג עם אום עשו שההברגה היא בתוך הזרוע , כמובן שהרכב ב- 9 וההברגה הלכה .

אז הלכתי וקניתי לי בורג עם נועלי ברזל ( בשביל שלא יפתח ) ואום ...

בכל רכב נורמלי ההחלפה הייתה לוקחת 20 דקות , לי זה לקח שעתיים בראלי והנה מה שהיה צריך לעשות :

1 . להוריד מכסה בוץ ולקבל גישה למדחס / אלטרנטור

2. להוריד רצועה ולהוריד בורג אחד מהתוכן כדי להזיז אותו הצידה .

3. לפרק את הבורג .

4. לפרק את האלטרנטור ולהשכיב אותו אחורה .

5 . לדחוף יד תוך קבלת אלפי שריטות , קללות וכו' ולשים את האום על הבורג .

* בנתיים האום נפל לי 10 פעמים והייתי צריך עם מברג לחלץ אותו .

אבל עכשיו זה מחזיק מצויין , ביחוד ששמתי נועלי ברזל ( מעיין שייבה עם קוצים ) שברגע שאתה סוגר קשה מאד לפתוח וכל סיבוב של הבורג גם מסובב את השייבה כך שבאמת אין סיכוי שתיפתח בטעות .

שעשיתי משהו דומה בפורד אסקורט 1400 , זה לקח לי 25 דקות .... בראלי זה לקח לי שעתיים וכל הידיים שלי שרוטות ...

מרדדדדדד ( שיט בצרפתית ) ..... מרדדדדדדד.

פורסם

זה לא כזה סיפור כמו שאתה מתאר.הטריק זה לבוא לאוטו מלמטה .ולא לעשות את זה על מידרכה כמו חאפר אלא עם ליפט.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה לא כזה סיפור כמו שאתה מתאר.הטריק זה לבוא לאוטו מלמטה .ולא לעשות את זה על מידרכה כמו חאפר אלא עם ליפט.

תומר.... אני לא יודע מי אתה ומה הרקע שלך אבל אם פעם היית עובד על העניין הנ"ל היית יודע שלא עוזר להגיע מלמטה וצריך להגיע מהצד בכל מקרה , כי הבורג / מותחן וכל המערכת הזאת צריכים גישה מהצד . ( וגם במוסך ניגשים למקום הזה מהצד ולא מלמטה )

אז לפני שאתה אומר חאפר ... תחשוב קצת ...תנתח את המחשבות שלך ... ואז תכתוב .

פורסם

אלי....היה לי כזה אוטו 8 שנים.

קראו לי 8 שנים "תומר 106 ראלי" בגלל שהיתה לי סובארו די אל....

קודם כל משחררים מותחנים ורצועות,אח"כ נכנסים מלמטה.

זה הרבה יותר נוח.

אחרת אתה נשרף מהרדיאטור.

יש היכנשהוא אפילו סיפור שפירסמתי על הפעם שאני ודויד החלפנו תושבת אלטרנטור שנשברה בתהליך.

ואת המותחן אתה חייב לשחרר מלמטה.מורידים את הגלגל ורק אז אפשר לשחרר אותו- אחרת זה באמת סרט רע.

פורסם

תומר ידידי היקר ...

לא זיהיתי אותך .

בכל מקרה את המותחן ואת הבורג שאני דיברתי עליו הרבה יותר נוח להגיע מהצד ( להוריד גלגל ) .

אז ליפט לא עוזר ...

פורסם
תומר ידידי היקר ...

לא זיהיתי אותך .

בכל מקרה את המותחן ואת הבורג שאני דיברתי עליו הרבה יותר נוח להגיע מהצד ( להוריד גלגל ) .

אז ליפט לא עוזר ...

זה בסדר.להבא אני אוריד תחתונים ואז תזהה יותר טוב :lol:

לגבי ליפט - אני מדבר על ליפט זרועות - כלומר לא ליפט עם מסילה שעולים עליה בנסיעה אלא עם 4 זרועות שנכנסות מתחת לדופן של הרכב.

• תוכן חדש...