Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד ניתן למדוד כמה מתח והספק מוציא מגבר מונו לסאב?

אני צריך לבדוק זאת כי יש לי תחושה שמערכת החשמל ברעכב לא מספיק חזקה ולכן הסאב לא מורגש.

וכבר התעסקתי בכיוונים וכלום לא עוזר.

תודה לכל העוזרים

פורסם

פשוט מאוד אם אתה חושד במערכת החשמל אתה צריך לבדוק את מערכת החשמל, ולא את המגבר.

אתה צריך לבדוק מתח על הקטבים של המגבר, לראות שגם בעוצמה מלאה בשירים עמוסים בבאס אין ירידה של מתח מתחת לנגיד משהו כמו 12.8 (שגם זה לא שיא המומלץ)

ובעזרת אמפר מטר צבת אתה צריך למדוד כמה אמפר האלטרנטור שלך מוציא בשיא, כמה אמפר המערכת לוקחת בשיא, ואם האלטרנטור עומד בזה.

בכל המדידות האלו ועוד יוכל לסייע לך צביקה (שורלק) מהפורום שיש לו מוסך שמתמחה בחשמל ומחשוב.

פנה אליו בהודעה פרטית. ואולי תסיים על אלטרנטור כמו בחתימה שלי :wink:

פורסם

גורל, אצלך לכמה וולט יורד המתח בשיא העבודה? מעניין אותי לדעת את היחס בין אלטרנטור 150 אמפר ל1000rms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...