Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לטמבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים , אני נהג חדש וותק של חצי שנה סכ''ה , היום בלילה דפקתי להורים שלי את הרכב (מאזדה 3) ואין שום פגיעה למעט קילוף צבע .

הקילוף הוא בטמבון האחורי , נראה שהצבע התפוצץ ונוצר סדקים בצבע וקילוף רטן , בבקשה מכם אני בלחץ שהם לא יראו את זה תעזרו לי כמה בערך לוקחים על צביעת טמבון אחורי למאזדה 3 ? לא כל הטמבון ממש חלק קטנטן ממש ממש .

ההורים שלי ממש רואים כל דבר חדש ברכב ועוקבים אחר כל דבר קטן , תגידו לי את המחיר על מנט שאני ידע בכמה כסף פחות או יותר מסתכם השיט הזה , תודה מראש

פורסם
ידידי בלי לחץ ודבר שני צובעים את כל הטמבון ודבר כזה אמור לעלות בין 400 ש"ח ל 600 ש"ח

תנסה בחיפוש יש הרבה שרשורים בנושא.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...