Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שישמש כמונית: Kia Magentis או Volvo S40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין במונית, והוא מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל, שתיהן כחדשות.

בקיה המנוע הוא דיזל טורבו VGT, נפח 2 ליטר, 150 כ"ס ב3800 סל"ד. צריכת דלק ממוצעת 16.66 ק"מ לליטר בידני או 14.49 באוטומט. ידני שישה הילוכים, אוטומט ארבעה הילוכים.

בוולוו מנוע 2.0 דיזל, 2 ליטר, 136 כ"ס ב4000 סל"ד. צריכה של 12.8 בעיר ו20 מחוץ לעיר (נתוני יצרן). תיבת הילוכים פאוורשיפט כפולת מצמדים, 6 הילוכים.

איזה מונית עדיפה? אמינות מאוד חשובה כמובן כפרמטר.

האם יש מונית אחרת מומלצת? תודה.

פורסם

אני לא יודע אילו פרמטרים מעניינים נהג מונית, אבל נתחיל מזה שוולוו S40 היא למעשה פורד פוקוס בתחפושת (לא שזה דבר רע), כלומר מכונית קומפקטית, לעומת המג'נטיס שהיא גדולה משמעותית.

קשה לקבוע אמינות של רכב - רכב יכול להיות מאוד אמין תחת תנאים רגילים ומצד שני להיות קטסטרופה תחת שימוש אינטנסיבי כמו של נהגי מוניות. אציג את זה בצורה אחרת: אני רואה מוניות של קיה מג'נטיס, ואני רואה גם הרבה אוקטביות. אבל וולוו S40 מעולם לא ראיתי - נקודה למחשבה.

פורסם

אם אני לא טועה, קאיה נותנים לבעלי מוניות אחריות ל5 שנים או משהו כמו 300,000 ק" על הגיר,

(הדברים שלי לא הכי מדויקים ולכן כדאי לך לבדוק זאת).

• תוכן חדש...