Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בחודשיים האחרונים חסכתי קרוב ל1100 שקל (חייל) ואני עדיין מתלבט בין GTO1004 לבין Z4200.

אני פונה לאלה שיש להם ניסיון עם 2 המגברים.

ידוע לי שה-GTO1004 מספק 320RMS בגישור זאת אומרת הוא יכול להרים כל סאב 350RMS+-

לעומת זאת אין לי מושג כמה מספק הZ4200 בגישור ועד כמה אמיתי הכוח שמצויין באתרים (110RMS לערוץ לעומת ה1004 100RMS לערוץ)

כמו כן קראתי בהרבה שירשורים שה1004 נוהג להיתחמם בתנאים וכיוונים סטנדרטים ואני לא מעוניין להתחיל להתכין לו כל מני מערכות קירור וכו'.

שאלה נוספת,ה1004 הוא 600W לעומת הZ4200 שהוא 1500W.

ברשותי אפלאוז 92 בעל מצבר 46 אמפר סה"כ.

האם יש משמעות לכל הווטים האלה בנושא צריכת החשמל או שזה לא קשור ביכלל?

מחכה להמלצות ותגובות לגבי המגברים הנ"ל,נא להיתייחס שאני מעוניין להתקין על אחד משניהם סאב CVR\GTO1202D

בנוסף זוג אחוריים 450W\80RMS

נא להיתייחס לעניין צריכת החשמל בין 2 המגברים הנ"ל,לאיכות ולהספק המקסימלי שיכול להוציא כל מהם בתכלס.

תודה ,תודה ושוב תודה לעוזרים.

פורסם

לא יודע בקשר לצריכת החשמל ומערכת החשמל באפלאוז, אבל אוכל לענות לך על שאלה אחת: ה- Z4200 מוציא בגישור 285 RMS.

לדעתי ה- 1004 הוא אופציה יותר טובה מה- Z4200, אבל גם הוא נחשב למגבר טוב- ביחס למחיר שלו.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

JBL

למאק יש צליל קר,מגבר שאני באמת לא אוהב

הJBL מפיק צליל מלא וחם יותר ולדעתי הוא התמורה הטובה ביותר במחירו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הבנתי תודה רבה לכולם.

קניתי אותו וחיברתי בהצלחה רק נישאר לי להתקין סאב ולהתחיל לכוון את המגבר לפי צורך השמיעה שלי.

• תוכן חדש...