Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הרבה אמרו לי שה 1200 וה 1500 לא מתאימים למערכת החשמל שלי וצריך להחליף אלטלנתור, האם זה נכון?

אבל אני לא עובד ב 1OHM אז אני לא צריך 1200 או 1500RMS' אז זה חייב לעבוד אצלי ב 2OHM?

ומבחינת איכות וכוח הם באותה רמה של ה- 1000D?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא חייב אלטרנטור מחוזק בשביל שהמגברים האלה יעבדו,אבל אם אתה רוצה לממש את מלוא הפוטנציאל של המגברים האלה תצטרך אלטרנטור מחוזק או מצבר פריקה חזק .

מבחינת איכות שמע סדרות הSAE וה SAZ צריכים להיות אותה רמה,כמובן שהSAZ יותר טובים חד משמעית,הם יכולים לעבוד במתחים גבוהים וכו'.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אין קשר, אם כבר תיכננת לרכוש את ה1000D אז אתה יכול לקחת במקומו את ה1200, ללא חשש.

אם אין לך מערכת חשמל אתה בכל מקרה לא תנצל את שני המגברים במלואם, אז אם אתה לא רוצה לחכות חודש, ועוד 200 לא ישנו הרבה, אתה יכול לקחת את ה1200 ולהנות ממנו.

סה"כ הוא מגבר אפילו יותר חזק מה1000D .

under construction..

פורסם

אוקי אין לי בעייה לקחת את ה 1200, וכמו שאתם אומרים 200 שקל זה לא משהוא שצריך לחשוב הרבה עליו, גם ככה המגבר הזה יהיה יותר טוב בעתיד אם אני משדרג את מערכת החשמל שלי וקונה סאב יותר חזק אז יהיה לי מונו חזק ומוכן.

שלחתי הודעה לאלי שיבדוק אם נשאר לו אחד כזה, אם יש לו אז אני מקווה שעד סוף השבוע אני אקפוץ אליו ולקחת אותו.

מישהוא יודע מה הכתובת המדויקת שלהם?

ושאלתי את אלי בקשר לחיווט אז הוא אמר לי שאין לי דברים כאלה, יעני הוא רק יבואן של מגברים ואין לו מחלקת התקנות?

פורסם

חולון אין כתובת מדוייקת יש לך טלפון תתקשר,לא אין יבואן אחר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אבל דבר אחד שלא הבנתי,

לוד אנד קליר יש להם חנות או שצריך לתאם עם אלי באיזה מקום?

(סליחה על השאלות הרבות, אבל אני לא מהאיזור ואף פעם לא קניתי משהוא מאלי)

פורסם

טוב אז מחר אני אדבר איתו, ואני מקווה שאמצא את ה SAE1200 זמין במלאי ונגמור עם כל הסיפור הזה,

רק תמליצו לי על מקום לקנות ממנו את כל החוטים ומפצל מתח ?

פורסם

לא מבין את הילדים שמבזבזים 6000 שח על באס כבד מלווה בחרחורים של פלסטיק ואקוסטיקה לקוייה. אתם לא בארה"ב ששם זה עולה גרושים. מילא להשקיע ב SQ אבל spl זאת ליצנות ותחרות אגו. אף אחד לא נהנה מזה באמת ,בבומים שעולים על המוזיקה. פשוט למי יש ז** גדול יותר ולעבור ברחוב על פול ווליום ליד בנות. אם הבמה הקדמית חזקה ואכותית הסאב רק צריך "להתמזג" בקטנה כמו בכל מערכת סאונד ולא לבוא לפרצוף כמו פטיש. בגלל זה הסאבים sq הטובים בעולם דוגמת הפירלסים מוגדרים פחות מ 300 rms. לא צריך יותר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שני דברים:

1. על טעם וריח אין מה להתווכח - גם אני לא מבין את חובבי ה SPL אבל שיהיה להם לבריאות מה זה מפריע לך ? כמו שאתה אוהב הרמוניה והתמזגות של הסאב עם שאר המערכת, ככה הם אוהבים רעש, מדידות DB וחלונות סדוקים. יופי להם.

2. לי יש SI MAG V4, שהוא ללא ספק אחד מהסאבים הטובים בעולם ל SQ נכון להיום. הוא מסוגל לספוג 1000W RMS ואני מאמין שברכב שלי, בעוצמה שאני שומע, הוא לא מקבל יותר מ 200-300 והוא עדיין עובד מצויין ומשתלב. כמו כן, יש את ה IDMAX וחברים שגם הם סאבים מעולים ל SQ. אתה יותר ממוזמן לשמוע בעצמך ולהיווכח שהם משתלבים מצויין..

...CASKA for life

• תוכן חדש...