Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי זה מקומם ששוטר יישב בכלא ביגלל שעשה את עבודתו! עכשיו אני מבין למה שוטרים עושים ראש קטן ואומרים לעצמם למה שאני ייעשה משהו ,הרי עם הפורץ ייתפס הוא ישתחרר אחרי כמה שעות גם עם גיליון ההרשעות שלו ניראה כמו מגילה ועם יקרה לו משהו אז ביכלל הלך על השוטר.

להבנתי מערכת המשפט והשופטים העומדים בראשה מורמים מעם ומנותקים מהמציאות ולכן הם נותנים ולא בעקיפין לגיטימציה לפשיעה המשתוללת בארצנו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771830,00.html

:fadein:
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שקורה עם לא יורים בגנב/פורץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349423,00.html

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3349582,00.html#n

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349541,00.html

עצוב פשוט עצוב מה שקרה לשוטר אבל מצד שני עם היה עושה משהו אז מערכת המשפט ההזויה במדינתינו היתה מענישה אותו ונותנת פרס לגנב/פורץ.

מערכת המשפט והשופטים הם הרקובים ולא השוטרים.

פורסם

המסכנה ברורה, עוד הוכחה לצד מי עומד החוק בארץ הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השופט מנחם פינקלשטיין הסביר בגזר הדין כי היה עליו לאזן בין שיקולים מחמירים ומקלים: מחד, ערך קדושת החיים המצדיק עונש ראוי ומסר בצידו, ומאידך - נסיבות מקלות.

אכן שופט "חכם" ומערכת חוק רקובה.

מרוב שיש זכויות לעבריינים, אנשים נורמטיבים איבדו את היכולת לחיות כאן (אבל זה לא נחשב כי לנורמטיבים אין זכויות).

נימאס כבר,

עבריין שנמלט מהמשטרה צריך לדעת שהוא עלול להיירות.

שיכור שפגע באנשים (בנהיגה או בסתם השתוללות) צריך לדעת שדינו כדין אדם שעשה את המעשה ביודעין, חזקת אי השפיות הזמנית לא תעמוד לו.

פורץ שנכנס לבית צריך לדעת שכדור בראש היא אופציה ריאלית.

נימאס !!!

פורסם

איכס איכס איכס!!!!!!!

המדינה הזאת מגעילה אותי בכל פעם מחדש! :x

גועל נפש! מדינת עולם רביעי. פוליטיקאים ומערכת משפט של דפקטים !

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אנסים ורוצחים נכנסים ל-3 שנים בכלא ומשתחררים מהר מאוד, ומקבלים תנאים טובים מפה ועד קנדה, המדינה שופכת עליהם המון כסף, ואין כסף אח"כ לאותם עניים שמנסים לעבוד\מקבלים דמי אבטלה וכו'. פשוט ביזיון (הייתה כתבה ענקית על זה בידיעות,אם זכרוני לא מטעה אותי [ואם כן אז במעריב], לא מזמן).

אז מה הפליאה פה? סופסוף שוטר שמבצע את המוטל עליו, נכנס לכלא כמו אנס. פשוט בושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש קדושת החיים ואין תחושת בטחון :) אם זה מה שהשופט רצה אז למה מתפלאים כאשר השוטרים מהססים לעצור עבריינים .

זה ניהיה המערב הפרוע , הראשון שישלוף אבל עם חוק מיוחד - השוטר לא יכול לשלוף ראשון .

פורסם

הכי עצוב, שעד שסוף סוף השוטר הזה עושה את תפקידו בצורה נאמנה ורודף אחרי הבן בליעל, גם זה לא טוב לאדון שופט שלא רואה כלום ממרום כיסאו :x הוא עוז מעז להעביר ביקורת על כך שעשה את תפקידו!!!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בתקופה האחרונה אני מנסה לראות את עצמי חוזר מתישהו לארץ ופשוט לא מצליח. זה כבר לא בגלל היתרונות של אירופה, אלא למען האמת, פשוט מרוב פחד.

נראה שבימים האלה אין מלך בישראל ואיש הישר בעיניו יעשה. לשבת על ספסל בגבעתיים או לטייל עם המשפחה בחוף הים זה כבר לא בטוח. אם אתה אתיופי, אז בכלל חבל על הזמן שלך, במיוחד בפ"ת. אם אתה סטודנט תפרן ורוצה לקנות קטנוע, אתה משלם 5000 ש"ח לשנה על ביטוח (חובה בלבד), ואז כשגונבים לך אותו ואתה מביא למשטרה סרט וידאו עם הפרצוף של הגנב, הם צוחקים לך בפנים. השוטר היחידי שכן עושה את העבודה שלו נשלח לכלא, וכשבלילה מישהו פורץ לבית שלך ואתה יורה בו, אתה מבלה את השנה וחצי הבאה בכלא, עד שבכנסת יחוקקו חוק מיוחד שאומר שמותר לך להגן על רכושך... בקיצור, התמונה די ברורה.

אני מנסה נואשות לשכנע את עצמי שזה סתם אשליה, שככה זה נראה מחו"ל ובעצם זה לא אמיתי, אבל בינתיים כל מי שאני שואל (אפילו כאן בפורום) מאשר שאכן כך פני הדברים.

מה נסגר עם המדינה הזאת? בקצב הזה, תוך כמה שנים כבר לא יהיה לי לאן לחזור גם אם ארצה.

פורסם

אכן ביזיון. בושה וחרפה למערכת המשפט והחוק בכלל של ישראל. לא מספיק שיש שוטרים שהם חרא ומנצלים את מעמדם לטובת עצמם ושמים פס על האזרחים, כשיש סוף סוף מישהו שהוא אכן עושה את עבודתו עוד מענישים אותו על כך. פשוט בזיון.

לא רק שצריך לזכות אותו מכל אשמה אלא גם צריך לתבוע את מערכת המשפט על זה שגזרו עליו מאסר.

הפשע חוגג במדינה הזאת. על עבירות קלות יחסית העונשים כבדים מדי, על עבירות כבדות העונשים קלים מדי(יחסית).

אכן תוהו ובוהו מה שקורה בארץ. באמת מפליא איך המדינה הזאת מתקיימת איכשהו, מדהים שהמדינה הזאת עדיין לא החריבה את עצמה. אני חושב שזו אכן אופצייה. הממשלה ומערכת החוק בארץ פשוט ביזיון.

פורסם

ישנה תגובה אחת (במקור מפה, תגובה 366) שאני חייב להעלות כאן, פשוט חזק:

עד היום האנשים הללו התרגלו שיש סדר ברור בעולם: אנחנו עובדים למחייתנו, תורמים לתל"ג של המדינה, משלמים מיסים גבוהים, וקונים רכבים יקרים. הם, מצידם, עושים את מחייתם בגניבת הרכבים שלנו, שמפילה עלינו בעקיפין עוד המון הוצאות, בדמות של פרמיות ביטוח יקרות לרכב. מידי פעם תופסים להם גנב, שמים אותו בכלא לאיזה שנה-שנתיים, מה שמשאיר עוד עשרה אחרים מאותה החמולה שייחפו על חסרונו, וכך לא נפגע זרם המכוניות הבלתי פוסק מישראל לעבר הישובים שלהם בדרום, והרשות הפלסטינית. עם הזמן הענף הפך למקצועי יותר ויותר - הם הצליחו לגנוב רכבים על אף כל מיני אמצעי הגנה כמו אימובילייזרים, קודניות ואיתוראנים. וכך, במהלך השנים הענף צבר יותר ויותר הצלחה ותאוצה, ובהרבה מקומות כבר הפך לביזנס משפחתי. אחרים, נועזים יותר, הרחיבו את העסק גם לפריצות של ממש לתוך בתים, או לחוות חקלאיות.

ככה התנהלו להם החיים במשך עשרות שנים במדינת ישראל. אנחנו קנינו, אנחנו השקענו, והם גנבו. עם הזמן כבר למדנו להפסיק להתרגש מזה. הגניבות הפכו לכזו מכת מדינה, שזה כבר הרגיש כמעט צפוי מראש שיגנבו לך את הרכב. חברות הביטוח כבר דאגו לכסות הכל, לתת לנו רכב חלופי בצ'יק צ'ק, ורק מידי שנה דאגו לעלות את הפרמיות בעוד כמה מאות שקלים, אבל מי באמת שם לב לזה...

לפני שנתיים לפתע השתנתה המציאות, וללא כל קרדיט לרשויות המדינה. לפני שנתיים, אחד מהם עשה את טעות חייו כשניסה לפרוץ באישון לילה לחוותו של חקלאי בנגב, ונורה למוות במקום. הארץ רעשה וגעשה. מישהו מאיתנו העז לשים קץ למעגל הגניבות הזה. כל הח"כים הערבים והשמלאנים כמובן שגינו בחריפות. אבל העם היה עם החקלאי האמיץ. הזיכוי של החקלאי מרצח נתן גושפקנא רשמית לשינוי, והמקרה הנוכחי בו נורה למוות גנב הרכב המדובר, רק מעצים את המהפך. לפתע קמה מציאות חדשה ומאיימת ביותר עבור האנשים המדוברים: ענף פרנסה שלם שלהם, על כל צורותיו (גניבת רכבים, גניבה מבתים, גניבה מחקלאים) נמצא בסכנה! איך יביאו פרנסה למשפחתם כעת, כשהיאהוד לפתע גידלו ביצים, ולמדו להגן על רכושם? איך יאכילו את ילדיהם? איך יממנו את הקניות של ארבע נשותיהם? כנראה שלא יעזור, הם ייאלצו לעשות הסבה מקצועית לענף אחר בהם הם מתמקצעים. כמו - הברחות של סמים אמל"ח וזונות בגבול מצריים, פרוטקשן על בתי עסק בדרום, והעסק החביב ביותר שגילו רק לאחרונה - נתינת אינסוף ג'ובים ופטורים ממיסים, של ראש העירייה לכל המקורבים אליו בחמולה, ואחר כך גיוס אנשיו להפגנה סוערת מול משרד האוצר, שהעירייה שלהם בגרעון עתק ואין משכורת לעובדים.

כך שאין מה לדאוג להם. נכון, לא קל לעשות הסבה מקצועית בגיל מתקדם, אבל הם יהיו בסדר.

(טל, דרום)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

שמתם לב מה קורה כשנעצרים כמה אנשים מאיזה כפר? ראיתם מה קרה אחרי זה בדליית אל כרמל/עוספיה....

שמתם לב מה קרה כשעצרו את האישה הדתיה ההיא על פגיעה בבנה? כל הדתיים הקימו מהומות.

אולי הגיע הזמן לעשות משהו למען השוטר הזה שמבחינתי הוא גיבור ולעומת האחרים הוא גם לא פושע אלה ירה בגנב(!) ואם היו עוד כמוהו אולי היינו יכולים להשאיר סוף סוף את הרכבים ברחוב בלי לפחד שלא ניראה אותם אחרי שנחזור:evil:

אין פה מישהו שמקושר לחדשות של ערוץ כולשהו שלפחות יכול להכין איזה כתבה מפרגנת בישבילו, משהו?

• תוכן חדש...