Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ברשותי מאזדה 3 ספורט קומפורט עם קילומטראז' נמוך מאוד לשנתון 27,500 ק"מ שנת 2006 עד היום טופלה במוסך פרי מוטורס בפ"ת ברצוני להמשיך את הטיפולים במרכזי מומלץ באזור ראשון חולון וכמובן מומלץ ע"י חברי הפורום אשמח לקבל גם המלצה על מוסך מורשה מקצועי.

תודה מאיר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
מוסך חן אריק הוא מורשה יבואן בראשון.

בחולון יש לך את שילובים ואקספרס .

באזה"ת בניר צבי יש לך את מוסך המרכזי.

רק תבחר.

תודה ע ל התגובה אבל ברצוני לדעת איזה מבין ה 3 מומלץ ע"י מי שטיפל כבר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

חחחח אהבתי שאתם ממליצים על שילובים לעומת המוסך המרכזי.

ולך פותח השרשור אני עובד במרכזי בניר צבי ואני אומר לך שעם כל הכבוד למוסכים המורשים ויש הרבה כבוד לעולם לא יוכלו להגיע לרמות שלנו וזה פשוט כיוון שאנו עובדי יבואן ולא עובדים פרטיים ולנו יש יותר אופציות ויותר גישה למקומות שלהם מוסכים מורשים אין.

בכל מקרה תחליט מה שתחליט אבל חס וחלילה ביום שתיהיה לך תקלה שבשום מוסך לא ימצאו נראה לאן תגיע.

ודבר אחרון רק בשביל הספורט תתקר למוסל המרכזי ותברר מה מגיע לך אם אתה מגיע לטיפול תקופתי כגון רכב חלופי בהשתתפות כרטיס כניסה שני חינם לאתרי נופש, ערכת המסייעת.

הצעת מחיר ראשונית וסופית בתחילת התיקון ללא תוספות מיותרות בקיצור עשה החלטה אשר תעשה שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

אני לא ממליץ על שילובים מוטורס, הפוקוס שלי טופלה שם מספר פעמים.

מלבד מנהל מוסך עם המון סובלנות ורצון טוב לעזור, לצערי , חוות דעתי אינה טובה.

אני שם בצד תקלות גיר חוזרות ונשנות ,אשר דרשו יותר מדי ביקורים במוסך עד שהרכב הפסיק לנסוע כדי לעלות על מקור הבעיה.

שהרכב שלי נכנס לטיפול באיזור 60,000+ ק"מ קיבלתי רשימה ארוכה של תקלות.

ביניהן נאמר לי ששני בולמ"ז, אחד קדמי ואחד אחורי נוזלים ועלי להחליפם, אך דבר זה נראה לי תמוה והחלטתי לבדוק את הנושא.

את הגזירה שאי אפשר לחרוט את צלחות הבלמים, לא קיבלתי בלב שלם, למרות שאני סבור ובטוח שזה לא השתלם להם מספיק אז הוחלט על החלפתן.

אני גם לא זוקף לרעתם את העובדה שאיך יצאתי מהמוסך נדלקה מנורת התראה על גובה מפלס בלמים ונורת ABS - הסתבר שהמכונאי לא הרכיב בחזרה חיישנים שישבו בתופים האחוריים.

לאחר שהרכב יצא מהטיפול בו נאמר לי שעלי להחליף 4 בולמי זעוזועים חדשים בכמה אלפי שקלים, הכנסתי אותו למוסך אחר, אשר גם לו יש אינטרס להרוויח כסף והרכב הועלה על ליפט.

עברנו בולם בולם ולמרבה הפלא לא אותרה שום נזילה וכולם נמצאו תקינים לחלוטין.

גם לאחר מכן, שהרכב ביקר שוב במוסך אחר, לא זוהתה שום נזילה.

מבחינתי - זה ניסיון לדחוף את האלמנט ועצוב שזה קורה במוסך שזו לא הפעם הראשונה שאתה מטפל בו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני ממליץ בחום על שילובים מוטורס , יש לי רכב שמטופל שם.

תמיד יהיו מליצי יושר באינטרנט ....

ממליץ בחום על שילובים מוטורס .

פורסם
אני ממליץ בחום על שילובים מוטורס , יש לי רכב שמטופל שם.

תמיד יהיו מליצי יושר באינטרנט ....

ממליץ בחום על שילובים מוטורס .

גיא כתב את נסיונו הלא חיובי במוסך הנ"ל

אני ( ליין מן ) כתבתי את הנסיון בשיחת טלפון ויחס מהמוסך הנ"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267792&highlight=%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%A1

אולי הבעיה לא אצלנו :idea: - אולי כדאי שתבדקו היכן הבעיה .

מבחינתי כלקוח עם מספר מאזדות במשפחה המורחבת , הייתי שמח לעוד מוסך טוב בסביבה .

ולגבי אקספרס בחולון ו חן בראשל"צ - הם טובים ואיכותיים מניסיוני - וכמובן יש את המרכזי בניר צבי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...