Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

tuning mercedes 190e


nimnim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

hey guys im in around at a momnet sorry for the english

im coming back next week,and i would like to know what is the best way

and the cheapest the get this lazy 2.3 8v more power and tourqe

(around 25-30 more bhp )

i know nothing about tunning cars.

thanks.

Porsche 944 turbo

פורסם

What's the budget?



 

Also, please provide more info about the car. Is it AT or MT?

Maybe all shall start by bringing it back to a better mechanical condition?

 

Adding 30 horses isn't that easy. Maybe free flow exhaust system + cold air intake may add some horses. If you have AT, installing MT can bring a new life for the car.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

There is 190 E model with 2.5 16V engine, it has about 200 horse power. Also there is 2.3 16V with about 170 HP and even an I6 one.



I recommend to check the difference between 8V and 16V version. Maybe in your case changing cylinder heads will do, but it also may require different ECU and injection.

 

I still recommend replacing the gear box with a manual one. This will give you some extra performance that is currently probably missing for you. Also it shall improve fuel consumption.

 

Additional option is to search a car for sale with manual gearbox and/or more powerful engine.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

yes im sure that the2.5 16 verion is great!

even the less powerful 2.3 however its a nice dream for israel :(

so what is the best waya nd the cheapest to get more power out of this 2.3 8v ?

Porsche 944 turbo

פורסם

I think that more important is not engine output but performance.



As far as I know, there are some 190E with MT. I recommend you to think about switching to a manual transmission. Engine swap may be much more expensive. On the extra money it may be a good idea to set a free flow exhaust system + cold air intake.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תיבה ידנית אינה רלוונטית עבורי כי אני רוצה לכוון את הרכב לכיוון של effortless touring תיבה ידנית במקרה הזה תביס את המטרה,עדיין לא קיבלתי תשובה עניינית לגבי עלות לעומת כוח

לדוגמא כמה עולה פילטר אויר ? כמה כח הוא יכול להוסיף למנוע 4 ציל 8 שסתומים (בערך)

האם יש צ'יפים לecu של הרכב אם כן כמה עולה להתקין אותם וכמה הם יעילים?

Porsche 944 turbo

פורסם

צ'יפים בד"כ יעילים יותר לרכבי טורבו ונותנים שם העלאת כוח משמעותית יותר. פילטר אויר פתוח המותקן בצורה כזאת שיונק אויר קר, יכול לשפר תגובה לגז. בעיקרון מכיוון שהוא מכניס יותר אויר, על מנת לשמור על התערבובת, מוזרק יותר דלק. יש אומרים שתוספת כוח היא בסביבות 5% לפילטר. עלות של פילטר החל מכמה מאות שקלים. ברר איזה פילטר מתאים עבור רכב שלך.

מערכת פליטה זרימה חופשית משמעותית יותר יקרה וגם כאן מדברים על משהו כמו 5% (בזמנו קראתי כתבה על רמוס שנחשב ליצרן דודים טוב), היה קשה מאוד למצוא קיט צנרת מוכן עבור רכב שלך בארץ וכניראה האופצייה היא בנייה מיוחדת.

מצד שני, יש אומרים שתוספות האלו אינן מורגשות.

 

בכל מקרה, באמצעים פשוטים על רכב שהוא ללא טורבו לקבל שינוי ביצועים משמעותי קשה מאוד. אתה מדבר על תוספת של כ-30 סוסים שזה הרבה מאוד לרכב אטמוספרי. הורדת ממיר קטליטי אם קיים יכולה להוסיף כמה סוסים.

 

מעבר לזה, אני לא יודע באיזה מצב מכאני הרכב שלך. אולי יישור קו רציני יכול להחזיר כמה סוסים מאלו שברחו עם הזמן.

 

אולי במקרה שלך ניתן לקחת בקקס של רכב כמו שלך אבל עם מנוע בנפח קטן יותר, אם יחס העברה שלו יותר קצר וזה אמור לשפר את התגובה על חשבון טורים. משהו שכדאי לבדוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

×
×
  • תוכן חדש...