Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי בבקשה לדעת מה העלות של תושבות מנוע המאזדה לאנטיס?

הדגם הוא שנת 2001 נפח מנוע 1840 ידוע לי שיש 4 תושבות.

מה העלות של מקוריות כולל עבודה?

פורסם

התושבת הימנית מקורית עולה 900ש"ח עם עבודה במוסך מורשה.

שאר התושבות בסביבות ה 500ש"ח.

תושבות חליפיות תוצרת סין עולות 150-250ש"ח, האורך חיים מוגבל מאוד..

אני ממליץ לך לחפש תושבות מנוע חליפיות תוצרת NOK זו חברה יפנית שהאיכות של התושבות האלו לא פחות מהמקוריות.

אם אתה מאיזור המרכז תעשה חיפוש בגוגל "חזי דלאל" זאת חנות לחלקים לרכב לרכבי מאזדה ופורוד חלקים מקוריים וחליפיים.

פורסם

מצטער שאני כזה, אבל לפעמים משהו זול יכול להיות יקר.....

למדתי כלל בחיים שאם יש משהו שנראה יותר מדי טוב זה קרוב לוודאי מסריח...

פורסם
מצטער שאני כזה, אבל לפעמים משהו זול יכול להיות יקר.....

למדתי כלל בחיים שאם יש משהו שנראה יותר מדי טוב זה קרוב לוודאי מסריח...

אתה צודק ב-100% שבדר"כ על מה שעולה בזול משלמים בסופו של דבר ביוקר. רק מה שאני הספקתי ללמוד בחיי על מוסכים זה שיש גם מקומות מאוד טובים שהם גם זולים. הבעיה זה רק למצוא אותם!!! הם תמיד מסתתרים. :)

:)
פורסם

שני מוסכים מורשי מאזדה- יקרים אבל איכותיים הם:

1- מוסך ברק,חלוצי התעשייה קרוב לצומת ק.אתא.

2- ליד תל חנן,(נדמה לי שהוא נקרא מוסך גשר),בשמנו עם הלנטיס הקודמת של אבי-הטיפול שם היה מקצועי ואיכותי..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...