Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי חשיבות ה - HU ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטבק מערכת טובה אך אני משתמש ב HU המקורי של סובארו שהוא בעצם מכשיר של קנווד.

אני שומע בעיקר דיסקים בפורמט WAV או MP3 בקידוד של 320KBS

המערכת שיש לי כוללת איטום דלתות עם יריעות סקנד סקין פרו, מגבר של MQ, רמקולים של מורל מסדרת עילית, סאב של MQ עם מגבר מונו.

החלפת ה HU כרוכה ביציקת פלסטיקה שמייקרת את העניין. השאלה עד כמה זה חשוב? ואם זה קריטי למה להחליף? מה ההבדל בין מערכת אקטיבית לפאסיבית?

אוקצור, אודה על מידע על מערכת HU

וכאן הזמן להוקיר את יחיאל מעפולה על התקנה מ-ע-ו-ל-ה

שלומלום

פורסם

כמו שכתבתי כאן לא פעם: חוזקה של השרשרת כחוזק החוליה החלשה ביותר,

כלומר לא משנה עם תשקיע ברוב הרכיבים ותשאיר רכיב אחד בינוני מינוס, זה ישפיע

לך על האיכות הכוללת של המערכת.

אלי

פורסם

למזלנו היום מכל HU פשוט של כל מותג מוכר מקבלים סף איכות גבוה כשמדובר על הסיגנל עצמו.

אם אין לך פרוססור, HU עם יכולות של פרוססור יכול לעשות מהפכה שלמה במערכת שלך.

אם יש לך פרוססור וכל מה שאתה צריך זה סיגנל נקי בעצם, אז אתה יכול להרשות לעצמך להרגע קצת בנושא הזה.

ברור שככל שהHU יהיה יותר טוב ככה אתה תוכל למצא את מירב הפוטנציאל מהמערכת שלך משום שיחידת הראש קובעת את סף האיכות, היא המקור, היא זו שמוציאה את הסיגנל הראשוני, יש דברים שתוכל לשפר אפילו במהלך המערכת אם יש לך ציוד מתאים אבל יש דברים שבהם, כמו למשל הפרדה בין ערוצים - אתה תוכל רק לגרוע משום שבמידה ולHU שלך יש הפרדה בין ערוצים גרועה, שום מגבר היי אנד לא יעזור לך לסדר את הבלאגן הזה חזרה...

ושוב, כמו שאמרתי, אפשר לקנות היום יחידות ראש פשוטות, אפילו לפני כמה שנים ראיתי יחידות ראש של נקמיצ'י שקוראות MP3 בפחות מ1500 שקלים והצליל שיצא מהן היה נפלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...