Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 - מספר בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אמנם הרכב מליסינג אבל יש דברים שמטרידים אותי.

האוטו שנת 2008 עם 60K

1. במשך כל הנסיעה יש מעין רעשמחזורי בתוך הרכב - כמו "וואם-וואם" שמגביר את הקצב ככל שהמהירות עולה. בבדיקה בליסינג "לא שמעו כלום " ואני לא מצליח לשמוע מאיפה בדיוק. רק שזה מקדימה

2. במהירות 100 קמ'ש בלבד האוטו רועד כמו חולה פרקינסון. מההגה (שרוטט לצדדים) ועד לסוככי השמש וכל מה שיש בתאים שמקפצים כמו בכורסת מסג'ים.

זה קורה רק ב100. לא ב95 לא ב 105. בדיוק ב 100.בליסינג "לא שמעו כלום ".

3. המתלה האחורי משמיע רעש של קפיץ לא משומן או דלת חורקת. במהירויות של עד 20-30 קמ'ש.

במהירותגבוהה יותר אין רעש - וכמובן - בליסינג "לא שמעו כלום "

אשמח לרעיונות

אייל

פורסם

אתה מתאר בעיות של צמיגים, מכוון שמדובר ברכב ליסינג סביר להניח שהתלונות שלך לא יטופלו לשביעות רצונך ולכן אם יש לך זוג ידים ימניות, הרם את הרכב עם מגבה כך שזוג הגלגלים בצד אחד יתרומם לאויר והחלף צמיגים בין הקדמיים לאחוריים ובדוק האם הרעש יגיע מאחור, כמובן בדוק גם את הנושא הרעידה.

במתלה האחורי , ראשית יש לבצע חיזוק ברגים כללי של חלקי המתלה, במרבית המקרים זה פותר את הבעיה.

פורסם

הבעיה היא מכיוון המתלה או וגם הצמיגים .

danniel - צודק בתשובתו , וכדאי לנסות לבצע את החלפת הצמיגים .

לדעתי - תן לחברת הליסינג לשבור את הראש , שיבדקו גם את המתלה הקדמי והאחורי .

ממך - מתבקש - לפנות זמן ולגשת אתה למוסך שהחברה מטפלת בו , לקחת את הבוחן לנסיעה ולהראות לו את הבעיה .

ולראות כי בודקים את הרכב , ומבצעים את התיקון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דניאל תודה על ההכוונה. נראה מה נעשה מול הליסינג.

אייל הבעיה שאין לי את הזמן לזה.

השארתי להם את האוטו למשך 3 ימים (קיבלתי חלופי)

האוטו חזר עם 300 ק"מ נוספים על השעון ואמרו לי שתיקנו.

כמובן שלא.

למוסך אני לא יכול לגשת בלי תיאום של הליסינג ובלי ליוי שלהם.

האבסורד שהמוסך המורשה נמצא מתחת לבנין שלי ואני מחנה בחניה שלהם אבל אסור לי להכניס את הרכב על דעת עצמי.:roll:

האמת שהגיע כבר זמן להחלפת צמיגים (60K ק"מ) אבל אני מושך את זה מהסיבה שבטוח אני אקבל צמיג זבל מצוי.

בקיצור בעיה - אני מנסה לשמור על הרכב תקין וחברת הליסינג עושה קשיים. לא מצחיק?

פורסם

אתה צודק - זה לא מצחיק :twisted: זה לא בריא לרכב התהודות ואי איזון הגלגלים .

זה מרעיד את חלקי הרכב , ויכול לשחרר ברגים לאט , לאט .

אני הייתי עומד על זכותי לקבל רכב תקין - נסה לרדת למוסך ולדבר עם הבוחן האחראי .

אני לא יודע אם אפשר לגבי החלפת הצמיגים - שאל את אחראי הרכב מטעם הליסינג - איזה צמיגים מתקינים - ואם אתה יכול לשדרג בתוספת מחיר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כתוב מכתב שבו אתה מודיע לחברת הליסינג שאתה מתריע ומרגיש שהרכב אינו בטיחותי לנסיעה ואם הוא לא יתוקן לשביעות רצונך תיאלץ לפנות אל משרד התחבורה כדי שהם יפעלו בנידון.

עמוד בתוקף על כך שיש לתקן המכונית מייד.

מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא שהוא מתעורר עם פשפשים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צריך להזהר עם מכתבי איומים לחברות ליסינג, זה עלול להתפתח למקומות לא נעימים.

צריך פשוט להיות נונדיק "מחויך" אבל בהתמדה, בשלב מסויים הרכב יכנס למוסך ולא יצא, לבקשת קצין הרכב, עד שתהיה מבסוט וזאת רק כדי להוריד אותך מהגב של הקצין...

שהרכב יהיה במוסך דאג להעביר את תלונתך באופן ישיר לזה שיבדוק את רכבך ואם אפשר, להגיע למוסךולעשות נסיעת מבחן יחד עם הבוחן/יועץ שירות.

פורסם

אני אחכה לטיפול 60K - (עוד שבוע בערך) ואני מקווה לסגור את העניין.

למרות שבפעם הקודמת לקח לי משהו כמו חודש ו 3 פעמים להכניס את האוטו למוסך עד שסידרו לי הגה עקום.

פורסם

אלו דברים שלא הבנתי ולא אבין בחיים.

הרכב באחריות. מדובר לכאורה בליקויים שחייבים להיות מתוקנים (חוץ מצמיגים כמובן)

הגה עקום שהגיע מהחברה, רעשים במתלים, פלסטיקים שנתלשו - אמורים להיות מטופלים באחריות ולא עולים לליסינג אגורה.

ובינכך הרכב נכנס לטיפול במוסך היבואן ולא אצלם. למה לא לתקן?

וגם אם זה עולה כסף - הרי כשימכרו את הרכב יקבלו ליקוי ויצטרכו לתקן ואז מה?

ואם הם נופלים על מישהו נודניק כמוני, למה לא לגמור את זה בפעם אחת ולסחוב כמה וכמה פעמים?

הזמן שלהם, של הנהג ושעות המוסך לא עולים כסף??

פורסם

שלום רב.

1.סביר להניח שכדברי דניאל הרעש מגיע מהצמיגים.החלף 4 צמיגים מגיע לך 4 צמיגים פר עיסקה.

2.הזמן שלהם לא עולה כסף...הבריאות שלך עם עצבים מרוטים שווה יותר.

לא צריך להכנס לכאסח צריך להיכנס באופן עצמאי למוסך ולאבחן את התקלה.

לאחר האבחון קל יותר להמשיך בתהליך.

בהצלחה.

פורסם

אני חושב שהבעיה היא בצמיגים

שמעתי מכמה אנשים את הסיפור שאתה מספר על הרעשים ועל כך שלא מצאו מה הבעיה והבעיה נפתרה לפחות לשנה וצי על ידי כך שהחליפו צמיגים

הבעיה היתה שהצמיגים לא נשחקו בצורה שווה והאחוריים קיבלו שחיקה בצורת מדרגות כנראה פגם הנדסי במאזדה או משהו כזה

פורסם

כן גם אני שמעתי על פגם תכנוני במתלה האחורי.

הרי הרצפה של מזדה 3. כנראה שמשהו שם כשל. רק חבל שלא עושים במזדה כלום לטפל בזה כי זה למעשה מהיום הראשון שה 5 יצאה לשוק.

פורסם

היה לי בעיה דומה בצמיגים המקוריים שהגיעו עם המאזדה 3, ביקשתי שיחליפו, לקחו את הרכב, הביאו לי חליפי, החליפו, אזנו והחזירו אותו שטוף מבריק מבחוץ ומבפנים עד לדלת של הבית שלי, ולקחו את החליפי חזרה. שמו לי צמיגים של הנקוק - אני יודע שהם בינוניים מינוס אבל הם עושים את העבודה.

לדעתי לליסינג יש אינטרס לשמור על הרכב תקין מיכוון שהם גם צריכים למכור אותו עוד 3 שנים.

עם איזה חברת ליסינג אתה עובד?

• תוכן חדש...