Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך עזרה דיי דחופה ,

ברשותי פולו שנת 2001 ידני 100K,

האוטו עבר לפני חודש טיפול 10000 שכלל החלפת שמנים פילטרים , פלאגים וחוטי הצתה ,

לפני כשבוע מישהי נכנסה בי ברוורס אך לא היה שום סימן פגע ,

נכון לעכשיו אני מנסה להניע את האוטו יש רק סטרטר אבל אין התנעה נראה לי שאין ניצוץ,

התופעה מפויעה לסירוגין ,הוספתי היום תוסף 44 K ללא הצלחה ,

מישהו יכול לתת לי כיוון האם פלאגים לא מקוריים יכולים לגרום לתופעה ?

:?:?

פורסם

רכוש ספריי קרבורטורים פרק צינור של יניקת אוויר רסס שני תרסיסים ונסה להתניע , אם המנוע מתניע הבעייה היא חוסר דלק , סתימות , משאבת דלק ,ממסר משאבה , אם המנוע לא מתניע זהו סימן של בעייה בהצתה , תוציא חוט הצתה ממצת כלשהו , הכנס מצת ישן לחוט עשה שהמצת יגע בגוף המנוע ובקש מחבר שיתן סטרטר, בדוק אם יש ניצוץ , אם אין הבעיה אולי בחיישן גל ארכובה.

בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ממליץ לפותח התרד' , שלא לעשות את שרשם קודמי, זאת מכמה סיבות, ועל אף, שלא חסרים בעלי מקצוע שנעזרים בשיטה זו לבידוד סוג התקלה.

מעבר לשלל הסיבות, ולא לפי סדר החשיבות, יש מצב ששימוש לא זהיר ומאוד מנוסה (מה שאינו נותן הכשר לסוג בדיקה זו) אתה יכול למצוא את עצמך עם רכב שעלול להדלק במובן הפשוט של המילה, לאו דווקא בפירוש של "מניע".

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שבת שלום , אתה צודק מבחינת הבטיחות , צריך לעשות זאת בזהירות רבה . דני , אתה יודע שזווית זו של ראיה על נושאי הבטיחות היא יחודית לאנשים מסויימית שבענף שלנו והם לצערי קבוצה מינורית....חבל.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...