Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

דודה שלי הביאה לי מיקרוגל דווקא טוב שלה של חב' אמקור.

הבעיה היא שכשמדליקים אותו אז אחרי כמה שניות הוא מעיף לו ניצוצות על ימין ועל שמאל...

לפי מה שראיתי יש לו חור שרוף כזה על הריבוע ניר המיוחד הזה שיש לו בצד ימין. אני חושב שזה מין מגן קרינה כלשהו.

מה זה בכלל?

האם ניתן להשיג את זה בחנויות מסוימות?

תודה רבה מראש לכולם! :-)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כן אני יודע...

אבל אני מסוג האנשים שאוהב לבדוק ולחקור ולראות מה זה ומאיפה זה מגיע ואיך אפשר לתקן אותו....

מה לעשות,אני סקרן!

* יכול להיות שהניצוצות באו מלכתחילה עקב הכנסת כלי ממתכת?

אז אין תשובות בנושא?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מוכר לי.

היה לי מיקרוגל של Brother ועם הזמן הלוח המגן הזה נשרף והמיקרו התנהג כאילו הכניסו אליו מתכת.

לקחתי את המיקרו לתיקון והלוח הוחלף.

קח בחשבון שזה היה לפני יותר מ10 שנים, והיום כשיש בעיה במיקרו, עדיף לקנות אחד חדש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אצלי הקרטון הזה התפוצץ.

קרטון חדש בעלות של כמה שקלים וחיתוך לגודל המתאים והמיקרוגל עובד מצויין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה שגורם בד"כ לניצוצות זה שומן שמצטבר על הקרטונית הקטנה מבפנים. נסה לפרק אותה ולנקות עם מסיר שומנים או מים עם סבון, ותראה אם זה יעזור.

השלב הבא יהיה להחליף את הקרטונית, ואם גם זה לא יעזור, להזדכות על הציוד ולדרוש מהדודה פיצוי על עוגמת נפש.

פורסם

לחלק המתואר קוראים מיקה (כך לפחות בשפת הטכנאים).

אם אתה מאזור המרכז , והחלק עדיין שלם (צבע אפור דמוי קרטון) ,אתה מוזמן ליצור קשר ,להגיע עם הדוגמה ,ואני אכין לך

במקום.

אם אתה לא מאזור המרכז ,ניתן לרכישה בחנויות חלקי חילוף לטלויזיות,אלקטרוניקה ,או אפילו חלקי חילוף למכונות כביסה / מדיחים.

לא מומלץ לשטוף או להשתמש במסיר שומנים . זה יתפורר . רק החלפה.

בברכה

מוטי

052-511-26-26

פורסם

אצלי החלק התחיל להתפרק אחרי 4-5 שטיפות, וגם אז, גזירה של הקצוות פתרה את הבעיה.

מוטי, אשמח אם תוכל להסביר מה הפונקציה של הקרטון הנ"ל - האם הוא מגן על הגל-בו מפני לכלוך? עוזר לפזר את הקרן? למה בעצם צריכים אותו שם, ומה יקרה אם נשים סתם חתיכת קרטון במקום, בלי השכבה הכסופה מעל?

פורסם

שאלה שלא קשורה לנושא.

לפני כחודש+ חבר טס לחו"ל ונתן לי את המיקרוגל שלו החברה שכתובה על המיקרוגל "NAKASUMI".

הרצתי חיפוש בכל האינטרנט ולא מצאתי שום פרט על "החברה" הנ"ל.

יש לנו בבית מיקרוגל מעולה של LG,אבל בכל זאת המיקרוגל שהוא הביא לי במצב טוב והייתי מעוניין לדעת האם יש מישהו שמכיר ויודע קצת על "החברה" הזאת?

פורסם
שאלה שלא קשורה לנושא.

לפני כחודש+ חבר טס לחו"ל ונתן לי את המיקרוגל שלו החברה שכתובה על המיקרוגל "NAKASUMI".

הרצתי חיפוש בכל האינטרנט ולא מצאתי שום פרט על "החברה" הנ"ל.

יש לנו בבית מיקרוגל מעולה של LG,אבל בכל זאת המיקרוגל שהוא הביא לי במצב טוב והייתי מעוניין לדעת האם יש מישהו שמכיר ויודע קצת על "החברה" הזאת?

גם לא תמצא מידע.

מדובר במוצר סיני "מדבקה" כמו הרבה מכשירים אחרים. אין זה מעיד על טיבו של המכשיר.

יתכן ותראה את אותו מכשיר בדיוק תחת שם אחר.

בברכה

מוטי.

פורסם
אצלי החלק התחיל להתפרק אחרי 4-5 שטיפות, וגם אז, גזירה של הקצוות פתרה את הבעיה.

מוטי, אשמח אם תוכל להסביר מה הפונקציה של הקרטון הנ"ל - האם הוא מגן על הגל-בו מפני לכלוך? עוזר לפזר את הקרן? למה בעצם צריכים אותו שם, ומה יקרה אם נשים סתם חתיכת קרטון במקום, בלי השכבה הכסופה מעל?

לא אספר לך סיפורים ,אף על פי שבעברי תיקנתי מכשירים כאלה.

אני רק אוכל לומר לך שמדובר בחומר עם סגסוגת של עופרת.

נתקלתי במכשירים שיש בהם חתיכת פלסטיק שנראית רגילה.

לא ממליץ לעשות נסיונות עם קרטון רגיל.

הקרן שיוצאת מהמגנטרון (נקרא לו גוף חימום לצורך העניין) עוברת דרך המיקה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9F

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...