Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לקבל ייעוץ לגבי דו"ח ממכון הבדיקה.

קראתי כל מיני נושאים לגבי כסת"חים קבועים לכן אני מעדיף לדעת פרטנית למקרה שלי מה אתם חושבים.

אז ככה, הרכב טויוטה יאריס שנת 2004 בקושי נסעו עליו (קצת יותר מ 50 אלף ק"מ)

מההרגשה הכללית הרכב נראה שמור ומלבד שפשופי צבע פה ושם לא נראה שיש בעיות רציניות.

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הדו"ח בדיקה ואיזה דברים באמת כדאי לטפל בהקדם.

בנוסף אני מתלבט אם לבקש מהבעלים לפני הקנייה השתתפות בהוצאות הצפויות על הצמיגים.

בסה"כ אני מתכוון לשלם קצת מעל המחירון (1500 ש"ח) ואני רוצה להיות בטוח שלא הולכות להתווסף לזה הוצאות באלפי שקלים.

ממה שאני ראיתי/חיפשתי קשה למצוא רכב כזה עם קילומטרז' נמוך במחיר סביר.

דעתכם בנושא.

photop.jpg

נ.ב סורי על האיכות הירודה של הצילום.

פורסם

האם בהתייחסות למנוע נכתב שההספק שלו ירוד ? אני שואל כי הטופס קצת חתוך למעלה, ומה שאכתוב להלן הוא בהסתייגות הזו.

בסה"כ בדיקה טובה מאוד, הייתי שם דגש על החלפת כל הצמיגים, כיוון פרונט וטיפול בנזילות השמן מהמנוע. וכן, לדעתי אם נדרשת החלפת צמיגים יש מקום שהמוכר יוריד על כך, אם כי לא הייתי מפוצץ עיסקה על זה. קח בחשבון, שגם החלפת כנף אמורה להוריד משהו כמו 1%- 2% מערך הרכב.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

הבדיקה נראית לא רע בכלל.

קצת מפריע נושא הצמיגים שתצטרך להחליף (הוצאה של אלפייה, פחות או יותר) אבל כמו שכבר נכתב זאת לא סיבה לפוצץ עסקה אלא רק להוריד עוד כמה מאות שקלים מהמחיר.

בדוק היסטוריית טיפולים במוסך כדי לאמת את הקילומטראז' הנמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על שני התגובות המיידיות!

חיים, לא כתוב בטופס הבדיקה שהספק המנוע ירוד. כתוב - רעש מערכת תיזמון ושסתומים, נזילות שמן, צריכת שמן לבדוק בנסיעה, ניקוי מערכת קירור.

הכנף הוחלפה כבר הוא רק ציין זאת בטופס.

צביקה- תודה על הפידבק וההצעה לבדוק במסוך לגבי הקילומטראז'.

אני אבדוק באמת אם אפשר להתפשר קצת איתם בעלות התיקונים.

מה אתם אומרים על הערת המצבר וההערות המינוריות לגבי השילדה?

אני קצת מבולבל מניקוי מערכת הקירור תזמון שסתומים נזילות שמן וזויות היגוי/סטיית הגה - אלו דברים שהמוסך המורשה יכול לטפל בהם במסגרת טיפול ?

הבוחן ציין שרוב בעיות ההיגוי יפתרו בעת החלפת הצמיגים - רואים שהם ממש בלאי- מה אתם חושבים?

פורסם

צמגים יעלו לך לסט טוב כ 1200 ש"ח, מצבר עוד כ 500 ש"ח וכיוון פרונט עוד כ 250 ש"ח.

תעשה את החשבון שלך כמה שווה לך לשלם על הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תיקון זוויות היגוי, רעש מערכת שסתומים וניקוי מערכת הקירור הם כסת"חים שמופיעים ברובם של טופסי הבדיקה במכונים.

לגבי נזילות השמן - טיפול בזה הוא לא חלק אינטגרלי מהטיפולים השוטפים, והייתי ממליץ שתקח את הרכב למוסך מורשה לבדוק האם אכן יש נזילות, ואם כן - לקבל הצעת מחיר לתיקון.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

בדוק מתי והאם הוחלפה חגורת טיימינג /האם קיימת לחילופין שרשרת,הדורשת טיפול.

הרכב על הכביש כמעט 6 שנים ואולי בגלל (עלה על הכביש אי שם ב-2003) זה מעולם לא טופלו שרשרת /חגורה.

טיפול כזה יכול לעלות 1000-1500.

נזילת שמן גיר- אם היא בין המנוע לגיר ואכן יש כזו צריך להוריד את הגיר בשביל לסדר אותה.

שבמוסך יסתכלו אם באמת יש נזילה או שזה עוד כסת"ח.

צמיגים-כדאי להחליף,מצבר-סע עד שימות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...