Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו... מטורף לגמרי, כאילו שאתה לא עושה את זה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מה חדש? :|

ICECOLD - אני אישית בחיים לא דיברתי בפלאפון תוך כדי נסיעה. אז אל תגיד "כאילו שאתה לא", כשיש כאלו שבאמת לא.

נ.ב

אני יודע שהתכוונת לפותח השירשור, אבל ההודעה שלך דיי מכלילה מבחינתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
וואו... מטורף לגמרי, כאילו שאתה לא עושה את זה.

לא רק שלא עושה גם קניתי דיבורית בלוטוס משוכללת. אז לא כולם עושים זאת כמוך!

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

שומאכר אתה מוכן להגיד לי שלעולם אבל לעולם לא דיברת בטלפון במהלך הנסיעה? גם אם זה לענות להגיד אני נוהג ואז לנתק?

אם כן אז אני חייב להגיד לך שאתה משקר וכול אחד בחיים שלו דיבר לפחות פעם אחד בטלפון, ומי שיגיד לא, שקרן!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
שומאכר אתה מוכן להגיד לי שלעולם אבל לעולם לא דיברת בטלפון במהלך הנסיעה? גם אם זה לענות להגיד אני נוהג ואז לנתק?

אם כן אז אני חייב להגיד לך שאתה משקר וכול אחד בחיים שלו דיבר לפחות פעם אחד בטלפון, ומי שיגיד לא, שקרן!

כולם אולי דיברו לפני שנכנס חוק שאסור לדבר בסלולרי. אבל אחרי שנכנס החוק יש כאלה שלא מדברים! עובדה!

אתה לא מציב ברירה,זאת אומרת שכולם שקרנים. סססססססדר......

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין לענות לאמא ולנתק ישר (אפילו בלי לדבר, זה ההסדר בינינו, רק בשביל שהיא תדע שאני חי ולא קרה לי כלום), לבין לדבר כמו השוטר הנ"ל? עכשיו אתה תגיד לי אם דיברתי או לא בפלאפון. ולא, אני לא עונה לחברים ולא לאף אחד פרט לאמא\אבא בסידור הנ"ל. אם יש לידי מישהו, הוא תמיד עונה ומבקש להתקשר מאוחר יותר. ביג דיל, מי שישמע אני איזה איש עסקים או משהו :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קצין משטרה נוהג ומדבר בפלאפון

וואו! מטורף לגמרי!

כאילו שלא ראית דבר כזה גם קודם!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ו?בלי להעליב או משהו, אבל זה לא מעניין ולא יעניין אף אחד גם אם זה יהיה מחר בחדשות. גם לנו זה ידוע שכל שוטר היום נהיה עבריין ועושה מה בא לו. ומחר בעבודה אני יצלם כמה ניידות שחונות על מדרכות, חונות באדום לבן שוטרים שגם מדברים בפלאפון ונוסעים כאילו הכביש ריק כשזה כביש ששתי מכוניות בקושי עוברות. בקיצור מה שאני מנסה להגיד שהתופעה ידועה בכל מה שקשור לשוטרים והעבירות(בסדר, יש כאלה שבאמת שומרים על החוק) אבל ביננו הרוב עושים את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...