Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מרכב מיד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הנתונים של 80% אני מודה יתכן ונסחפתי אבל,

ברכבים סחירים מאוד הרמאויות דוקא עולות.

אני אישית נתקלתי ברמאים בכמויות מדהימות ולכן הזהרתי.

עם זאת מצאתי דיהטסו YRV 2003 עם 32000 ק"מ

לפני 4 חודשים, והמקרה המצחיק והמשמח הוא, שאני מכיר את האשה שמכרה .

צלצלתי אליה דרך YAD2 ובסוף השיחה הטלפונית ידעתי -אני רץ לקנות.

אני מכיר אותה היא עובדת בבנק גדול, שבו גם אני עובד, וכך באמת היה.

לגבי האתר -הוא פופולרי יותר מWIN WIN ,ולוח ידיעות יחדיו -פשוט אתר מעולה.

צריך לפני הליך בדיקת הרכב לבדוק את המוכר, כדי שלא תפלו על לימון חמוץ ביותר.

הכי טוב לצלצל ולהגיד..זה בקשר לרכב-אם יגידו בקו השני-איזה רכב? -נתקו הוא סוחר.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
אז יש בארצנו גם סוחרות? :evil:

אני לא חושב שישנן סוחרות , אלא יותר הגיוני שסוחר מנסה למכור את הרכב דרכה.

ראוי לציין , היא יצאה באמת מטומטמת חסרת רמה ושיכל , אולי היא מנסה למכור בצורה כזו עוד רכבים , אז שימו לב , הגברת מתגוררת באיזור הדרום , בבאר שבוע ובאיזורים הסמוכים , הנענת לשם חגית.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
חברים.

80% מהמוכרים באתר יד 2 הם נוכלים.

!!

זו שטות גמורה ואתה חושב ככה כי רוב האנשים מחפשים את ה"מציאות" ביד2 ואין מציאות.

רוב האנשים מחפשים "מתחת למחירון" "מחיר מצויין" שיהיה להם מה לספר לחברים שלהם ביום שבת.

אנשים לא רוצים לשלם מחיר ומחפשים בזול...מי שקונה בזול מגיע לכל הרכבים השחוטים המזוייפים והדפוקים.כי מי שיש לו אוטו טוב ולא משנה כמה הוא סחיר לא יתן אותו במחיר מציאה.

כל רכב שמכרתי או קניתי בשנים האחרונות היה דרך יד2. מכרתי רכבים טובים, שמורים עם ק"מ נמוך במחירים שלא משקפים את המחירון אלה את שוויו האמיתי של הרכב. הקונים שלי לא יוכלו לספר ביום שישי שהם קנו רכב מציאה אבל יוכלו לספר שהם קנו רכב טוב!

באותה מידה גם קניתי רכבים במחיר גבוה, אבל תמיד קניתי רכבים טובים.

יש מכוניות טובות מאנשים הגונים אבל פשוט צריך להיות מוכן לשלם תמורתם ומי שמחפש עיסקאות מפוקפקות בזול שלא יתפלא שדפקו אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם כתבת כך כנראה שלא קראת את התגובה השניה שלי.

יש הרבה רמאים-אפשר למצוא מציאות.

לכן הצעתי להזהר.

נסיעה בטוחה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...