Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נס הרים אני ופג'וס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחיל ב5.35 שהתעוררתי בתכנון מראש לצאת עם הרכב לנס הרים פעם ראשונה עם הרכב הפרטי

שלי ,106 ראלי .

כמובן שזאת לא הפעם הראשונה שלי שם רק שעד היום לא היה לי רכב משלי, הייתי שם עם ראלי אחרת ועם שירוקו

החדשה עם הונדה ועוד כל מיני,כמובן שבכולם נהגתי בכביש הנל אבל בזהירות יתרה.

כמובן שבבוקר בדיקת שמן מים שהכל בסדר הכנת סנדויצ'ים וכמובן מים לי לאישתי ובקבוק ספייר שחס וחללילה האוטו יצטרך.

הגעתי לתחילת הכביש תלדוק באיזור בדיקת אויר בצמיגים,אכלתי קצת להיות מרוכז קצת מיים.

חגורות מניעים ו... ווורום יוצאים לדרך.

הרכב פשוט במילה אחת מ-ד-ה-י-ם

אחיזה מדהימה של הצמיגים{פאלקן 912[185-55-14]}

קפיצים של קוני + בולמים של בילשטיין שהגיעו עם הרכב.

הרכב בפניות מתנהג צפוי{לפחות לי}.

התקשורת מההגה מעולה אתה יודע בדיוק לאן הצמיגים מופנים.

הרבב טיפה קשיח מן הסתם וכל בור מרגישים ביחד עם בום אבל לומדים להמנע מזה.

עד היום לא עשיתי קורס לנהיגה מתקדמת ככה שלא באמת הגעתי ליכולת שלי או של הרכב

אבל נהנתי עד מאד והייתי גאה ממה שאני יודע לבצע בתכלס כי תיאורתית אני יודע ,קוים נכונים איך להכנס ולצאת מפניה ,אחיזת הגה

ישיבה נכונה וכו'.

אבל ליישם את זה זה יותר כיף ובמיוחד על רכב כזה שמיועד ומתוכנן לנהיגה שכזאת.

אני מקווה לעשות קורסים בעתיד הקרוב וללמוד יותר ויותר איך נוהגים יותר נכון וגם להתאמן על זה במסלול.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

להבא באמת לפני שאתה נוסע מאותגר בכביש ציבורי למד להכיר את הרכב בשטח סטרילי ,

כמו כן קורס אישי מומלץ מאוד במיוחד עם הרכב הפרטי שלך (ילמדו אותך הרבה דברים שלא ידעת למרות שחשבת שאתה כן ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

איזור כבישים וכביש אחד ספציפי בעלי פיתולים.

בכל מקרה, ללא תמונות של הנבלה+האישה+אבטיח להשוואה השירשור לא שווה יותר מידי :wink:

• תוכן חדש...