Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב את הרכב (בלשון המעטה) ונוהג לכנות אותו בכינויי גנאי. אבל בהסתכלות על החבילה הכללית אי אפשר שלא לתפעל מהביצוע. בהונדה סיויק היבריד למשל זרקו שם איזו סוללה. כאן כל הרכב עתידני ונראה כמו מכונית קונספט שיצאה לכביש (מבפנים, בחוץ מזעזע) וזאת במחיר שווה (יחסית). יפה מאוד.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה זה שרכב הוא כביכול מתקדם ועתידני אומר שהוא צריך להראות כמו טעות עיצובית.

למה היא לא יכולה להראות כמו רכב מן השורה?

פשוט רכב מכוער, עכשיו יותר מתמיד.

!AWDSOME

פורסם

מבחינת הצורה אז זה בשביל להנמיך עד כמה שאפשר את הגרר, מבחינת העיצוב הכללי שלא קשור לצורה אני מסכים שאין סיבה שהרכב יהיה כלכך מכוער.

פורסם
אני עדיין לא מבין למה זה שרכב הוא כביכול מתקדם ועתידני אומר שהוא צריך להראות כמו טעות עיצובית.

למה היא לא יכולה להראות כמו רכב מן השורה?

פשוט רכב מכוער, עכשיו יותר מתמיד.

מה לא מובן?

הרכב מזהם כרכב רגיל, צריכת הדלק שלו הייתה זהה במבחן שלא בוצע בתנאי מעבדה לצריכה של פטריוט דיזל (מפלצת אמריקאית כפולת הנעה) הבטריות שלו מזהמות יותר מכל רכב אחר בגלל החומרים שבהן, למרות שיש הצהרות שהן ברות מחזור, המנוע החשמלי מזהם בעצם ייצורו.

אז מי שקונה פריוס רוצה שיחשבו שהוא אוהב את איכות הסביבה וכו', לא באמת אכפת לו כנראה, לכן, הוא ממש רוצה שאנשים יסתכלו על הרכב שלו ויגידו "וואו לבנאדם הזה יש רכב שונה וטוב לסביבה!" דבר שמצריך עיצוב משונה.

רוב האנשים לא מבדילים בין סיוויק הייבריד לרגילה, אבל את האינסייט או הפריוס כולם מזהים כ"רכב חשמלי". חשמלי? היברידי...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הפריוס מזהם הרבה פחות מרכב רגיל. הפטריוט הוא לא מפלצת אלא ג'יפון קטן עם מנוע דיזל לא גדול, ועדיין - המבחן שהשווה ביניהם לא מקצועי (כי לפריוס יש מיכל דלק מיוחד שמקטין את אדי הדלק שיוצאים ממנו - ולכן לא תמיד נכנסת לתוכו אותה הכמות. כדי לחשב כראוי צריך לבצע בדיקה לאורך הרבה מילויי דלק).

טויוטה מבטיחים למחזר כ-90%-95% (לא זוכר את המספר המדויק) מהפריוס בתום השימוש.

ולסיום - רוב האנשים קונים את המכוניות הללו בעיקר בשביל צריכת הדלק המצוינת, לא באמת בשביל איכות הסביבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפריוס מזהם הרבה פחות מרכב רגיל. הפטריוט הוא לא מפלצת אלא ג'יפון קטן עם מנוע דיזל לא גדול, ועדיין - המבחן שהשווה ביניהם לא מקצועי (כי לפריוס יש מיכל דלק מיוחד שמקטין את אדי הדלק שיוצאים ממנו - ולכן לא תמיד נכנסת לתוכו אותה הכמות. כדי לחשב כראוי צריך לבצע בדיקה לאורך הרבה מילויי דלק).

טויוטה מבטיחים למחזר כ-90%-95% (לא זוכר את המספר המדויק) מהפריוס בתום השימוש.

ולסיום - רוב האנשים קונים את המכוניות הללו בעיקר בשביל צריכת הדלק המצוינת, לא באמת בשביל איכות הסביבה.

רוני

רוב האנשים קונים את הפריוס בשביל "הפוזה הירוקה" ןלא בשביל שום דבר אחר.

פורסם
טויוטה פריוס החדשה בארץ

אני בכל זאת מקווה עדיין לראות כמה שיותר סיויק הייבריד על הכביש מאשר טויוטה.

ולמה עדיין יש לפריוס גלגל הגה אליפסי?! ממש מוזר לדעתי...

מה מיוחד או מהפכני במראה או בטכנולוגיה של הסיוויק הייבריד?

לקחו סיביק רגילה, זרקו פנימה סוללה ושמו ג'נטים שונים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובכל זאת, לפחות בנסיעה עירונית, היא חסכונית בהרבה ממכוניות מקבילות בגודלן.

הפריוס הינה מכונית היברידית במלוא מובן המילה, לטוב ולרע.

ואכן, רוב אלו שרוכשים אותן עושים זאת משיקולי חיסכון, הרבה "שופוני" לא תמצאו בה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ולמה עדיין יש לפריוס גלגל הגה אליפסי?! ממש מוזר לדעתי...

יש לה הגה שנראה כמו ראש של נמלה שקעקעה את הבמל של טויוטה על המצח

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לטעמי הסיוויק היא המשפחתית המושלמת, פריוס קצת עדיין מוזרה לטעמי, והאינסייט נחמדה.

Polo 2012

פורסם

אתה אומר דבר שהוא ממש לא נכון. סיוויק הייברידית היא פרי פיתוח של הרבה שנים והושמו בה לא מעט המצאות טכנולוגיות. למשל המנוע לא צורך דלק כאשר לא נדרש למאמץ (הנסיעות בירידות). אני חושב שמדובר באחד הרכבים המשפחתיים המוצלחים שישנם נכון להיום. ולגבי הפריוס - הרבה יהיה תלוי בתג המחיר. אם זה יעלה בצורה משמעותית - הדבר לא יצדיק את החיסכון בדלק. למען האמת אני גם לא מתלהב מהעיצוב של הפריוס. במיוחד לא נראת לי ההפרדה בין המושבים הקדמיים. אבל הביקורות על הרכב מחו"ל מצויינות, בפרט בנוגע לנוחות הנסיעה.

• תוכן חדש...