Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

לא נראה לכם שמצינו את השרשור הזה? כול השרשור הזה בנוי על התכתבות ארוכה שלך ישה שאלות ועוד שאלות? אתה מעוניין תרים טלפון ותעזר באנשים המתאימים, אתה ממשיך לשאול עוד ועוד שאלות ומצפה מכולם לענות לך, וצודק אלון זה יכול רק לפגוע, אנו יכולים להמשיך לקשקש עוד שבוע ולא יקרה כלום, נראה לי שכולם כבר הביאו את כול המשפחות, קרובי המשפחות, חברים, ודודים, כתבתי בעבר והנה אני כותב שוב, דבר ראשון לאסוף כסף ולמי שרציני שישמיע את קולו, דבר שיני להביא עורך דין שיודע את הנושא שיתחיל לפעול, גם אם תהיה פגישה הוא זה שצריך להיות בה, טוני עשה מהלך ונראה לי שבמקום לתמוך ולנסות לעזור השרשור הזה נוזל לכיוונים שונים, אודי לבנון הזמין את כולם למפגש? עכשיו מי שרציני שירים את הכפפה, גם הבחור מהאופנעים אמר שהם מוכנים לעזור נהדר הנה לנו עוד התאחדות מסודרת כבר שמוכנה לתמוך, חברה זה לא יעזור לנו במידה ונמשיך לשוחח פה, הדרך היחידה היא להפגש להחליט ולנסות להזיז.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו, אתם נורמלים?

אתם מייצרים רעש רקע מיותר! - בכלל לא

זה רק יגרום נזק - הנזק כבר קיים

זה מצייר את העוסקים בנושא כחבורת חובבבנים ללא ראש, ללא כיוון מסודר - בדיוק כך המצב

אי אפשר לטפל בדבר כל-כך מורכב בחובבנות כזו - איך שהנושא טופל עד היום כך הוא ניראה חובבנות איך שלא תהפוך את זה.

אלון

אביעד!

1. ראשית תודה על המאמץ שאתה משקיע.
  2. שנית מרוצי סוסים כמה שנים הנושא נמשך? כך גם מרוצי כלי הרכב.
  3. וועדת החינוך קרובה לנושא ויותר מכך מכירה את החוק שעבר והסתיים וכיום הנושא עומד על התקנות שנמרחות הרבה זמן.
  4. לשאלתך לגבי מסלול לא רלוונטי לדעתי לשלב זה, למרות שהמדינה הקצתה שטח ויש זכיין שממתין לאישור סופי של התקנות, בין לבין יש עוד כמה קופצים על הרעיון הזה.
  5. יש מספר עמותות ואף התאחדויות שאושרו, (ופה בטח יכנסו בי) אף לא אחת מהן רלוונטית ובעלת יכולת להזיז דברים, עמותות עם 12-15 ספורטאים לא מזיזות כלום, או התאחדויות שלמדו שיש להשקיע זמן ומשאבים בכדי להזיז דברים הרימו ידים.
  6. הרצון שלך להזיז הוא אמיתי אני מרגיש כמו של עוד מספר חברים כאן, הנושא לא יזוז מכול הסיבות שפורטו בשרשור זה.

ישה

1. שוחחנו ארוכות, ציטוטים של מקרים כאלו ואחרים לא ישכנעו אותי בשורה התחתונה למה? אכלתי מספיק קש (באידיש "דרעק") לאורך כול התהליך, אפילו ויתרתי על דברים בכדי שהנושא יזוז, האם זז משהו? לא כלום, היום אני חושב שצריך לפתוח בדרך אחרת.
  2. הדרך היא:
    • לפעול על פי לו"ז מדויק כדי למצות את הדברים.
    • יש להפסיק לפעול רק על פי רגש יש להשאר עם הרגלים על הקרקע
    • לנקות משקעים רגשיים ולפתוח דף חדש עם כול העוסקים בענף.
    • לשדרג מערכות יחסים ו"לנצל" את הקשרים האישיים של כול אחד לטובת הזזת הדברים (לדוגמא אביעד).
    • הזמן מצויין להתארגנות מחודשת.
    • לרדת לקוצו של יוד, דברים שיכולים לעשות את ההבדל בין להיות או לחדול.
    • להיזהר מטעויות משיקול דעת ומהחלטות פזיזות

[*]אתה באמת מאמין שמישהו יוותר על "כרבולתו האדומה"?

יש כאן אנשים שכותבים שאינם מכירים את הדברים, כותבים רעיונות על גבי רעיונות אף לא אחד מכם היה באמת במקומות שאנחנו כבר היינו, מצד שני אנחנו לא הפגנת סטודנטים בחצר האחורית של האוניברסיטה (שהם רבים מאיתנו וקולם נשמע יותר טוב) כאשר נצא לכבישים יהיה הרבה בלאגן ואנחנו צריכים להיות די אחראים על מה שנקח על עצמנו.

ברוך

פורסם

המטיף מילים בסלע

מתי הפגישה ואיפוא? כתבתי ואכתוב בשנית, אני אשמח להיות בפגישה, גם אם אני מייצג את עצמי בלבד.אם יש מי שחושב שנוכחותי מיותרת , כל אשר עליו לעשות זה רק לאמר.

לדעתך , יש : 1) לאסוף כסף 2) להיפגש לדבר ולהחליט על הדרך 3) לשלם לעו"ד 4) לשלוח את העו"ד לפגישה .

דעת דני , אם הבנתי אותו נכון יש 1) לאסוף כסף 2) להיפגש לדבר ולהחליט על הדרך 3) לבחור בו כמוביל 4) לשלם לעו"ד ספציפי שיצא למלחמה 5) לשלוח את דני לפגישה ואם אפשרי לפגישות מקדימות עדיף.

לפחות שניים עם דעות מגובשות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברוך, על אלו תקנות מדובר? מי אחראי לקידומן? למה יש צורך לקחת עורך-דין? מול מי הוא אמור לפעול? כשאתה אומר לקחת עו"ד - אני מסיק שיש מי ששם רגליים. אני צודק? אם כך, לפני שמתחילים עם עו"ד - אולי בכל זאת צריך לפנות לפני לוועדה לפני?

עכשיו אני אתאר מצב היפוטטי: נניח שבא יזם, איל הון רציני, ומצהיר שבכוונתו להקים מסלול בישראל עוד השנה. אני בטוח שפתאום, כשיהיה באז תקשורתי, כל העוסקים בדבר יזדרזו. כך שזה אפשרי.

אני עדיין חושב שצריך להפעיל לחץ על וועדת הספורט, 'לתקתק' את התקנות.

נ.ב ממש לא מיצינו את השרשור הזה. מה שכן מוצה זו אולי הסבלנות שפוקעת. 4 שנים זה באמת יותר מדי.

נ.ב 2. אכן יש צורך בהול במפגש שהציע אודי לבנון. אני אשמח להיות נוכח בו, וכך אני חושב צריכים גם ראשי האגודות.

פורסם

ברוך

נראה לי שהנושא מוצה ונטחן עד דק

הגיע זמן המעשים

כרבולות או לא, הגיע זמן אמת אחרי 4 שנים

צריך עזרה? קיבלת

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

כדי שתדעו עם מי חברינו צריכים להתעסק

עיתון אחד ערך סקר ובו ביקש מהקוראים לכתוב מה, לדעתם, ההבדל בין פוליטיקאי

לגנב.

תשובה אחת משכה את תשומת ליבם: "עורך יקר, חשבתי רבות על השאלה והגעתי למסקנה

שההבדל הוא שאת האחד אני בוחר ואילו השני בוחר אותי" בכבוד רב, דב ברמן.

תשובת המערכת: מר ברמן היקר, החלטנו לזכות אותך במנוי חינם לשנה בשל העובדה

הפשוטה שכבודו לא פחות ולא יותר גאון!!!

אתה היחיד שהצליח למצוא הבדל כלשהו..."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברוך, על אלו תקנות מדובר? - ליד החוק תמיד יש תקנות המשלימות את החוק ונותנים לו פרשנות.

מי אחראי לקידומן? - רשות הספורט

למה יש צורך לקחת עורך-דין? - בכדי לדחוף את הנושא מול היועצים המשפטיים

מול מי הוא אמור לפעול? - מול הרשות

כשאתה אומר לקחת עו"ד - אני מסיק שיש מי ששם רגליים. אני צודק? אם כך, לפני שמתחילים עם עו"ד - אולי בכל זאת צריך לפנות לפני לוועדה לפני? - מי ששם רגליים הם היועצים המשפטיים והפקידות הבכירה הוועדה לדעתי לא תזיז דברים מול דברי היועצים המשפטיים אף לא אחד ללכת מול היועצים המשפטיים ולקחת אחריות אישית.

עכשיו אני אתאר מצב היפוטטי: נניח שבא יזם, איל הון רציני, ומצהיר שבכוונתו להקים מסלול בישראל עוד השנה. אני בטוח שפתאום, כשיהיה באז תקשורתי, כל העוסקים בדבר יזדרזו. כך שזה אפשרי - יש כיום יזמים עם כסף שיושבים על הגדר עד לסיום התקנות.

ישה

יש מספר אנשים עם דעות מגובשות, אבל בכדי לפעול צריך לדעת איך המערכת הממלכתית פועלת, אותן דעות בהסתייגות כזו או אחרת יש גם לי, אני לא בטוח שאנשים ירדו עד לעומק העיניין ויודעים את הדברים איפה שהם עומדים.

ברוך

פורסם

מי העו"ד המהולל??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

העו"ד שטיפל בנושא ודחף במשך כל השנים שמו רון דרור ,האיש שוחה בנבכי החוק,התקנות,חכי"ם,לוביסטים,קשרים כמו דג במים

ונמרוד?

הציניות שלך ממש לא במקומה (מהולל?)

מירוצי מכוניות

פורסם

מצטער על הציניות. בכל אופן הוא טוב לפי מה שאתה כותב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה מצחיק איך דברים בחיים קורים מעצמם

אני עובד באורנג לא מזמן נפגשתי לצורך הצעת מחיר עם בעלה של רונית תירוש

הוא בעלי חברת השכרת הרכב "תיר"

הבן-אדם קרוב לספורט המוטורי חובב וגם תמך בעבר...

דיברתי איתו על הנושא ואפילו הצעתי לו להיות ספונסר של קבוצת המרוצים dhs

לא ידעתי בהקיפין שגם אשתו (רונית תירוש) קרובה לנושא...

בפגשתי הבאה (אם תהיה) אציין את הנושא אני מקורב לאיש (כימיה נהדרת) ואולי אצליח להזיז עינינים מהצד הזה..

אני יודע שאשתו פעילה מאוד ולוקחת נושאים כאלה שיחסית בשולים מאוד ברצינות אני ימשיך לעדכן..

חן בן-ארי

• תוכן חדש...