Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהלך לי ראש מנוע בג'סטי שלי יש לי הצעה טובה לקניה גסטי 92 1200 סמ"ק במקור הגיר היה אוטומטי esv ושינו אותו לידני

כמו כן הם החליפו מנוע ,הביאו מנוע מיבוא כפי שהוא סיפר מיפן מתצוגה או משהו כזה המוכר הראה לי אישור של משרד התחבורה שהוחלף מנוע השאלות שלי הם

1)האם זה בסדר לגבי הגיר ?

2)האם יש מצב שמיבאים מנוע כמו שהוא מספר הוא שילם 4500 שח למוסכניק שלו שהוא סומך עליו.

3)שמתי לב כשנהגתי עליו שתיבת ההילוכיםהכוונה לידית ההילוכים מעט רופפת והחץ של מד המהירות מעט קופץ האם יש לזה משמעות ?

אני חייב התייחסות מהירה כי אני צריך להחליט כבר מחר

תודה מראש מצפה לתגובה!

פורסם

חיים שלום

1. הגירים האוטמטים ברכבים הללו ידועים בתקלותיהם, עלות שיפוץ גיר אוטמט עולה יותר יקר בהרבה מאשר להביא גיר רגיל מפירוק לרכב הנ"ל ברוב המקרים כך נעשה אז מהבחינה הזו אתה יכול להיות רגוע.

2. סדר גודל המחיר הוא פחות או יותר עלות של התקנת מנוע מייבוא בעקרון אמור להיות לבחור שטר מכר על המנוע החדש.

3. ידית רופפת בדרך כלל החלפת בוקסות בידית תפתור את הבעיה ולגבי המשחק של מד האוץ קיימת בעיה בכבל או בשעון לא משהו מסובך מידיי.

פורסם

עניין הגיר נשמע על פניו בסדר גמור.

עניין המנוע קצת פחות,צריך לחקור טוב לעומק איזה מנוע הוא שם שם,האם אכן מייבוא מיפן,ואז זה בכלל משובח!, או שהוא שם מנוע מפירוקיים בכפר יאסיף ששם אתה קונה מנוע כמו שהוא ב 1500 שקל ועוד 500 שקל הרכבה תוך שעה יש לך מנוע חדש על הרכב.

כמה ק"מ המנוע עבר לפני שהורכב על הרכב? מתיי הוחלף המנוע? האם הגיוני שהבעלים ישקיע 5000 שקל במנוע מייבוא כשייש לו מנוע מפירוקייה בשליש מחיר? (זה תלוי בן אדם כבר).

בקיצור, צריך לבדוק את העניין הזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למה עם זה מגיע מיפן זה משובח ?

והאם יש מסמך שם רשום את כל הפרטים על המנוע זה מה שנקרא שטר מכר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...