Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לונג סטורי שורט,

יש לי 106 XS דור שני כבר 5 שנים שאני מחזיק בצורה עצמאית כבר 5 שנים. החיידק של הפיז'ו עבר לי ואני מחפש רכב מודרני יותר,בטיחותי יותר מפנק יותר. מעולם לא האמנתי שאני אתייעץ לגבי מאזדה אוטומטית אבל.. הנה גם זה הגיע. אני מאוד אוהב את המאזדה 3 למרות שהיא נפוצה מאוד. ולקאיה סראטו יש לי חיבה מיוחדת מסיבה כל שהיא.. אני באמת חושב שזה רכב נאה אם כי הפנים שלו לא נראה משהו ועדיין לא ביצעתי עליו נסיעת מבחן. אין לי צורך ברכב שיעשה רושם, או עם איכויות ספורטיביות. אני צריך רכב שיהיה נעים,נוח ובטיחותי להגיע איתו מנקודה אחת לשנייה.

התקציב הוא באיזור ה 60K מינוס.

ברמת העלויות,(ביטוח,טיפולים,דלק) צפוי לי שינוי משמעותי מה106? אילו דגמים\ שנתונים מומלצים יותר?הבנתי שבקאיה מ 2006 הרכב בטיחותי יותר. אני עושה בסביבות ה 500 ק"מ בשבוע וב106 זה עולה לי 200 ש"ח. וביטוח מקיף+ חובה לנהג מעל גיל 21 אני משלם 4400.

אם פספסתי פרט, אתם מוזמנים לשאול. אני מתחבט עם עצמי כבר זמן מה בנושא.. וזקוק לתשובה של בעלי ניסיון\יודעי דבר :wink:

המשך שבוע מצויין,

נאור

פורסם

קודם כל גם הפיגואים עברו כברת דרך מאז ה106 במיוחד בכל הקשור לאיכות ומסיביות ככה שלא מציע לך לפסול מראש.המאזדה הרכב היפני עם התנהגות הכביש הכי טובה והוא בהחלט רכב טוב. מבחינת הנוחות וספיגת מהמורות אתה תהיה בירידה תלולה לעומת ה106 ה3 קשה מאד על הכביש וכל מבחר תחלואי ארצנו אתה תרגיש משני הצדדים ה1600 לא בדיוק מטוס והמנוע במאמץ די רועש.הסראטו רכב בינוני ומטה רד ממנו.

פורסם

ב- 60K המבחר העיקרי שלך יהיה בין גרסאות הליסינג של מאזדה 3 בשנתונים 04-06. בשנים ההם דגם האקטיב (1600) כולל רק 2 כריות אויר לאומת 6 כריות בדגם הקומפורט (1600). לגבי עלויות, בתור בעלים של מאזדה 3 קומפורט אני אדע להגיד לך. אני בן 24 והביטוחים השנה עלו לי ככה - חובה 1723 ש"ח, מקיף 3483 ש"ח, רשיון רכב 1529 ש"ח. אני מאמין שבגרסת הליסינג ביטוח החובה צריך לעלות קצת פחות (?) צריכת דלק שלי, שהיא בעיקר עירונית מסתכמת בליטר ל-9-10 ק"מ. סה"כ רכב מצויין אם אתה שואל אותי :-) .

פורסם

יש לנו במשפחה מאזדה 3 2008 מליסינג, אנחנו ממש לא אונסים את הרכב אבל אנחנו גרים בגליל (עליו וירידות כל הזמן)

צריכת הדלק עומדת על 9 ק"מ לליטר בבין עירוני.

ברגע שאתה מעל 3000 סל"ד הרכב מתחיל לזלול. מתחת לזה חסר כח.

פורסם
זה על סמך נסיון?

שגנבו לנו את ה306 הסראטו הייתה צמודה אליי קרוב לחודש הרכב פשוט גרוע הכסא עשה כאבי גב בנסיעה של מעל 20 דקות,הסחיבה חלשה,הרכב טוחן דלק,אחיזת כביש גרועה וכו וכו.

פורסם

גם לי היתה סראטו דווקא לא מזמן למשך תקופה של כמה ימים כרכב חלופי.

אני חייב להגיד שהופתעתי.

אין ספק שזה לא הרכב הטוב ביותר בשום תחום, אבל מדובר ברכב נחמד מאד לדעתי. זאת משפחתית קטנה יחסית כדוגמת האקסנט, אלא שהיא נראית לא רע בכלל, תא מטען מכובד, מעט צפופה. אני מאמין שתפגין אמינות נאותה, קיה השתפרה פלאים.

אני נהג עם רגל לא כבדה על הגז, אחד שמתנהל על 110 - 120 קמ"ש בכבישים מהירים מקסימום. הרכב הפגין צריכת דלק סבירה מאד, לא הרגשתי דווקא כבדות בכלל, האמת שהופתעתי מהזריזות.

הרכב מעט פחות נוח בנסיעות על הכביש (אבל זה משהו שכמעט שום יפנית/ קוראנית ממוצעת אינה מצטיינת בו), מעט צפופה, אני פחות אוהב את העיצוב הפנימי של תא הנוסעים, את הקונסולה המרכזית, הרכב מרגיש קצת פחות מהוקצע, העברות הילוכים קצת גסות תחת עומס וכו'.

אם אתה לא מחפש איזה התנהגות מיוחדת אלא כלי נחמד מנקודה לנקודה, נראה לי שהקאיה נחמדה מאד.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לכולם, אני האמת מאוד מופתע. 1-10 במכונית 1600 אוטומט? אז על כמה עומדת גרסאת ה 2000? מאוד מעניין. חבל על ה 2 כריות אויר.. אני אצטרך לרדת בשנתון ולקחת את הדגם המאובזר יותר. בכ"א יש מבחר עצום בלוחות.

לגבי הסראטו.. כמו שחשבתי, דעות מנוגדות.. ובקושי מכירים.. חבל.

הייתי מעוניין לשמוע עוד דעות אם יש כאלו + הצעות לרכבים אחרים בסגנון בהתאם להוצ' האחזקה. אוליי פספסתי פה משהו. התחום הסולידי של עולם הרכב לא היה הצד החזק שלי מעולם.

נאור

פורסם

הייתה לי גם כן את הסראטו כרכב חליפי למספר ימים, העיצוב לא רע, המנוע מרגיש דיי זריז ונמרץ, לא כל כך נוח, אתה מרגיש שאתה יושב מאוד נמוך - לא מציאה, כל כך שמחתי שהמאזדה 3 שלי חזרה מטיפול אחרי זה - זה כמו good to be at home.

פורסם

לגבי הסראטו.. כמו שחשבתי, דעות מנוגדות.. ובקושי מכירים.. חבל.

מכיר את הרכב היטב. חוץ ממראה בסדר ואבזור די טוב אין בו שום דבר חיובי נוסף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תודה לכולם, אני האמת מאוד מופתע. 1-10 במכונית 1600 אוטומט? אז על כמה עומדת גרסאת ה 2000?

במקרה של מאזדה 3 2000 סמ"ק - באזור ה1:7 בנסיעות עירוניות. מחוץ לעיר כמובן שהמצב טוב הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...