Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אנשים

אני שוקל לקנות רכב מסוג מאזדה 3 מסוכנות קל אוטו...חבר שלי המליץ לי לקנות משם והוא אמר שהם מוכרים רכבים אמינים.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו חווה קניה שם והאם הם אמינים?

ושאלה אחרונה לגבי הרכב מאזדה 3 משנת 2006 שעשתה 100 האם זה שווה לקנות רכב שעבר כל כך הרבה ק"מ?

פורסם

אומנם בפרטי אתה יכול למצוא עם קילומטרז' נמוך בסביבות ה-60-70 אבל 100 אלף לרכב של 3 שנים זה כבר לא כל כך הרבה,הרכב דרך אגב מליסינג או השכרה?

פורסם

לדעתי תמשיך לחפש. 100K ב3 שנים זה ממש לא גזר דין מוות, אבל מצד שני זה לא רכב נדיר (בלשון במעטה) ואפשר למצוא טוב יותר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הממ..אז אתם ממליצים לי לקנות דרך פרטי מאשר מסוכנות רכב?..

יש לי כרגע כ40K-50K ואני מאוד רוצה מאזדה 3 ..והבעיה כאן היא שאנני יודע מהיכן הכי כדי לקנות...מסוכנות יש את הקטע של הביטוח וכל השאר ומפרטי אין לי מושג אך זה עובד..

אגב זה פעם ראשונה שאני קונה רכב ואין לי ממש נסיון בקניות רכב מלבד ממה שקראתי בנעוץ ואני כמובן אדפיס את זה ואלך עם הדף הזה לבדוק את הרכב

פורסם
אומנם בפרטי אתה יכול למצוא עם קילומטרז' נמוך בסביבות ה-60-70 אבל 100 אלף לרכב של 3 שנים זה כבר לא כל כך הרבה,הרכב דרך אגב מליסינג או השכרה?

אני מניח שזה מליסינג

• תוכן חדש...